Svečano obilježena 10.obljetnica djelovanja LC Waldinger Osijek i 5 obljetnica CLC Universitas Osijek

Svečano obilježena 10.obljetnica djelovanja LC Waldinger Osijek i 5 obljetnica djelovanja CLC Universitas osijek

U sklopu događanja uz 3. sjednicu proširenog kabineta guvernera D-126 održana je svečana večera u povodu 10.obljetnice djelovanja LC Waldinger iz Osijeka i 5.obljetnice CLC Universitas Osijek u hotelu Waldinger gdje je i sjedište kluba.

U sklopu svečane večere uz prigodno obraćanje predsjednika LC Waldinger kluba Tihomira Čuljka te kuma kluba PDG Radoslava Galića prisutnima se obratio i Guverner D-126 Dražen Melčić koji je istaknuo izuzetan doprinos LC Waldinger i CLC Universitas osijek radu Lionsa Hrvatske a u korist potrebitih te uručio priznanje Guvernera LC Waldinger i RC Damiru Šterijevu u povodu 25 g. djelovanja Lionsa Hrvatske. Isto tako guverner je svim charter memberima uručio oznake uz značke za 10 g. članstva.

U sklopu svečane večere održana je i svečanost bratimljenja između LC Waldinger i LC Poreč čiji su inicijatori PDG Jusuf Šehanović i RC Damir Šterijev. Na svečanosti je potpisana povelja o bratimljenju i razmijenjeni prigodni pokloni.Svečanost bratimljenja uz Guvernera je pozdravio i Predsjednik povjerenstva za bratimljenje Miroslav Andrišić iz LC Valpovo - Belišće.

Nakon toga je održan nasvečaniji čin u Lionsima prijem jednog novog člana u LC waldinger uz čitanje prisege i urečenje značke novom članu.

Mnogi klubovi su uručili poklone LC Waldinger i CLC Universitas, a LC Zrinjevac je uručio ček od 750 kn za humanitarne potrebe LC Waldinger.

Sve u svemu još jedno lijepo i ugodno Lajonističko veče i druženje.

 

Galerija: