Šibenske Luce, Četiri tenora i Gordana Pavić u akciji za kupnju ljuljačke za djecu u invalidskim kolicima

Šibenske Luce, Četiri tenora i Gordana Pavić u akciji za kupnju ljuljačke za djecu u invalidskim kolicima
 
Publika, koja je do zadnjeg mjesta napunila Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku na  humanitarnom koncertu „Četiri tenora“, u organizaciji šibenskog Lions kluba LUCA, kao što se i očekivalo, uživala je u izvrsnim glazbenim izvedbama Đanija Stipaničeva, Marka Škugora, Vladimira Garića i Marka Pecotića, ali su ih ti vrsni pjevači uz to, neočekivani, dobro zabavili i nasmijali tako da su svi nakon koncerta komentirali kako su njihova očekivanja nadmašena! 
Repertoar koncerta  je bio bogat. Izveli su Vicinu „Zvona moga grada“ i „Boheljsku noć“, Oliverovu „Cesaricu“ pa onda klapsku „Iz konobe pisma zvoni“, ali veći dio koncerta prevladale su poznate operne arije. Publika je gotovo sve pjesme otpjevala zajedno s njima.
Sve to na glasoviru je, isto tako fenomenalno, popratila šibenska pijanistica Gordana Pavić, koja je prvi put nastupila sa svom četvoricom tenora.
Publika ih je na kraju ispratila burnim, dugotrajnim pljeskom.
Sveukupno, bio je to koncert za pamćenje, a taj je osjećaj još vrjedniji kada se zna da su zahvaljujući njima četvorici, Gordani Pavić, Lucama, njihovim sponzorima, Gradu Šibeniku i naravno publici koja je razgrabila karte prikupljena sredstava za kupnju ljuljačke za djecu u invalidskim kolicima koja će biti postavljena na dječjem igralištu na Meterizama u Šibeniku. 
 
Nera Gojanović Kljajić, predsjednica Lions kluba Luca na početku je zahvalila svima koji su se priključili akciji, te je  pozdravila  i predstavnike Lions klubova iz Hrvatske i inozemstva koji su bili u publici.
 
Catering za izvođače i organizatore je donirao Atrium, piće Vinoplod Vinarija, cvijeće „Viola“, Šibensko  kazalište je ustupilo dvoranu, a Grad Šibenik je, podržavajući projekt, predložio lokaciju za instaliranje te ljuljačke, prve takve vrste u Šibeniku.Akciju je kao donator podržao i ZAMP.
 
Galerija: