Radimo preko Zooma - ali radimo i "Ostajemo zajedno"

Radimo preko Zooma - ali radimo i "Ostajemo zajedno"

Iako su brojke u vezi pandemije sve gore i gore i situacije nije baš najbolja za naša služenja i druženja naši klubovi, Regije i Distrikt čine maksimalne napore da se prilagode situaciji i da održimo kontinuitet rada naših klubova i da zainteresiramo i druge ljude za naš rad.

Neki dan smo održali kabinet Guvernerice i čuli niz aktivnosti koje je proveo Kabinet i GAT Team(kabinet i Vinograd dobrote u Vukovaru te niz ekoloških akcija,edukacija) ili će ih provesti do kraja godine.

Jučer su Guvernerica,GST i tajnik prisustvovali sjednici Regije Sjever gdje smo čuli o mnogim održanim akcijama klubovima kao i o planiranim akcijama do kraja godine, a ono što posebno raduje da skoro svaki klub planira primiti po nekoliko novih članova.Priprema se i regionalna akcija.

Danas Regija JUG ima svoj sastanak u Hotelu President u Solinu čuti ćemo puno toga i planovima klubova Regije JUG, a Regija Zapad u subotu okuplja svoje članove i klubove u Lavovsku borbu za šume u Gorskom kotaru.

U Regiji Istok se provodi akcija Lions klub Vukovar raspisuje:NATJEČAJ ZA UČENIKE OSNOVNIH ŠKOLA REPUBLIKE HRVATSKE „NAPIŠI PJESMU I OSVOJI BICIKL“ u koju se mogu uključiti svi Lions klubovi kao i u distriktrualnu akciju POSTER MIRA koju provodi Lions klub Mursa iz Osijeka.

LC Šibenik priprema još jednu Ekološko – edukacijsku akciju „MORE“ slijedeći vikend u Šibeniku, LC SV.Vlaho obilježavanje 30. godina djelovanja u Dubrovniku.

Leo distrikt i Leo klubovi također pripremaju niz svojih akcija nekih virtualnih , a nekih i uživo uz sve mjere predostrožnosti, jer zdravlje nam je na prvom mjestu.

Dragi Lionsi možemo biti zadovoljni da se nismo demoralizirali , da se nosimo sa problemima koje nam je donijela pandemija što  budi nadu da ćemo OSTATI ZAJEDNO, prebroditi sve probleme i iz ove situacije izaći još jači i snažniji.

Dragi moji Lionsi znajte da sve vaše aktivnosti pratim i da imate moju svesrdnu podršku.

OSTAJEMO ZAJEDNO

Guvernerica D-126

Vinka Mitrović

 
Galerija: