Primopredaja dužnosti u Regiji Istok

Primopredaja dužnosti u Regiji Istok

Dana 14. srpnja 2017. godine u restoranu „Jelengrad“ u Petrijevcima, našeg lionsa Ivice Čička, Lionsi Regije Istok organizirali su druženje  i primopredaju dužnosti  predsjednika Regije, Zona i Klubova unutar regije.

Domaćin susreta bio je Lions klub Valpovo-Belišće i novi Predsjednik kluba Dalibor Košutić je pozdravio sve goste i svim lionsima poželio dobru lions godinu u vremenu koje nije lagano za humanitarni rad  kojim se svi bavimo.

Tridesetak novih dužnosnika klubova, zone i regije, pozdravio je i novi Guverner Mladen Kajganić te istaknuo ciljeve za sljedeću Lions godinu. Uz njih je iznio i prijedloge i želje za godine koje nam slijede.

Prošlogodišnja predsjednica Regije Istok Irena Galić zahvalila je svim dužnosnicima prošlogodišnjeg mandata na predanom i uspješnom radu te zajedno s Guvernerom uručila priznanja Lions klubovima i istaknutim članovima za njihov doprinos još jednoj uspješnoj Lions godini.

Novi predsjednik Regije Istok, Jozo Berečić, zahvalio je svim Lionsima koji su se odazvali na neformalnu primopredaju i izrazio svoje zadovoljstvo velikim odazivom lionsa Regije Istok na druženje i rekao da to pokazuje i volju i želju za još boljim radom svih nas na dobrobit onima koji su u potrebi.

Uz neformalno druženje, priče iz Chicaga s Lions konvencije i proslave sto godina Lionsa te  slastice koje su nam priredili domaćini možemo reći da je ovo bilo prvo od mnogih druženja Lionsa Regije Istok u ovoj Lions godini. Složni smo pokazati i dokazati s kolikim pravom koristimo  naziv ANĐELI HUMANOSTI!

Galerija: