Prijem novih članica na XX Izvještanoj skupštini LC Mursa

                                  Prijem novih članica na XX Izvještajnoj skupštini LC Mursa

21.sijećnja 2016.godine LC Mursa na svojoj XX Izvještajnoj Skupštini koja je održana u veslačkom klubu "IKTUS" svećano je priimla 4 nove članice u klub.

PDG Nada Arbanas vodila je svećanu ceremoniju  primitka   novih  članica u naš Lions klub. To je ujedno  bio najsvečaniji trenutak našeg sastanka, kada su:

-       Luja Zamečnik

-       Dajana Gašo-Sokač

-       Nihada Mujić-Mehičić

-       Martina Mikrut

pristupile velikoj, preko milijun i četiristo tisuća članova, obitelji Lionsa u našoj domovini i svijetu.

Sve članice  izražavaju svoje zadovoljstvo i radost i  žele   da im ovaj svečani trenutak trajno ostane u sjećanju jer su pozvane kako bi postale članice našega kluba. Mi smo jako ponosne što su prihvatile članstvo u LC Mursa, a time i  u velikoj zajednici, Lions Clubs International.

Članstvo u klubu je privilegija i obveza jer svi mi zajedno, odlučni smo provoditi promjene u svijetu nejednakosti, siromaštva i obespravljenosti, dolazeći pred ljude u potrebi, otvorena srca.

Njihovo  članstvo u našem klubu će nastaviti tradiciju služenja potrebitima uz slogan svih Lionsa - “ Mi služimo!“ A služimo u našem Lions klubu Mursa od dana osnutka, 17. travnja 1998. godine, kao jedan od prvih ženskih klubova u Republici Hrvatskoj .

Dobro nam došle u naš klub, pridružite se našim nastojanjima da potrebitim ljudima barem malo promjenimo život na bolje.

Sve članice LC MURSA

Galerija: