Predstavnici D-126 Hrvatska pohađali »Emerging Lions Leadership Institut« u Sloveniji

Predstavnici D-126 Hrvatska pohađali »Emerging Lions Leadership Institut« u Sloveniji

Višegodišnja uspješna suradnja na polju edukacija između Distrikta D-129 Slovenija i Distrikta D-126 Hrvatska ponovno je potvrđena sudjelovanjem predstavnika D-126 na seminaru ELLI  (Emerging Lions Leadership Institute). ELLI je održan u Sloveniji (Domžale) u razdoblju od 15. do 17. 11. 2019.  

Ovaj intenzivni trening namijenjen je trenutnim predsjednicima Lions i Leo klubova i budućim predsjednicima. Trening je održan u obliku interaktivnih radionica, a neke od tema bile su:

- Lions prošlost, sadašnjost, budućnost

- Komunikacija

- Vođenje uspješnog sastanka

- Raznolikost

- Podrška lions tima

- Program mentoriranja

- Kreativno razmišljanje

- LCIF - Međunarodni fondovi Lions klubova

- Učinkoviti klubovi

Predstavnici D-126 Hrvatska bili su: Mirjana Belić (LC Zadar), Tatjana Vukman (LC Trogir), Barbara Milčić (LC Kontesa Nera-Zagreb), Mirjana Čusek-Slunjski (NCLC Varaždin Millennium) i Edvard Badurina (LC Opatija). 

Osim stjecanje novih znanja, dodana vrijednost svih, pa tako i ove edukacije umrežavanje je sa Lionsima iz drugih klubova. Zanimljivo je da su osim Lionsa iz Slovenije i Hrvatske ELLI edukaciju u Sloveniji pohađale i tri predstavnice Lionsa iz Crne Gore. Ovaj model »razmjene« posebno je pohvaljen od strane polaznika koji su imali priliku razmijeniti iskustva sa Lionsima iz drugih država.

Posebnu zahvalu ispred D-126 Hrvatska upućujemo pokretačici ove inicijative, PDG D-129 Loreni Hus koja nas sve inspirira i svojim vlastitim primjerom daje poticaj da budemo još bolji Lionsi.

GLT koordinatorica

Mirjana Čusek-Slunjski

 

Galerija: