Predsjednik i Generalni Tajnik Lions Europa Foruma Zagreb 2021. sudjelovali u radu Nadzornog Odbora Europa Foruma u Thessalonikiju

Predsjednik i Generalni Tajnik Lions Europa Foruma Zagreb 2021., PDG Dražen Melčić i Filip Stipančić sudjelovali su u radu Nadzornog Odbora Europa Foruma u Thessalonikiju.

Organizacijski Odbor Lions Europa Foruma koji će se ove godine održati 1.-3. listopada u drugom najvećem gradu Grčke, Thessalonikiju, sazvao ja u skladu sa Prvilnikom Foruma 2. sjednicu Nadzornog Odbora, kako bi detaljno izvijestio o tijeku priprema za održavanje te najveće godišnje konfernecije Europskih Lionsa.

Na sjednicu su, kao članovi Nadzornog Odbora Foruma u Thessalonikiju bili pozvani PDG Dražen Melčić (koji ujedno obnaša i funkciju potpredsjednika ovogodišnjeg Foruma u Grčkoj) i DG Darko Ćuruvija u svojstvu direktora programa Foruma u Zagrebu 2021.

Obzirom na spriječenost Guvernera našeg Distrikta, na sjednici je sudjelovao generalni tajnik Foruma u Zagrebu, Filip Stipančić.

Organizacioni Odbor Thessalonikija detaljno je po svim najvažnijim područjima predstavio status priprema i program, ali i pokazao gostima sve lokacije na kojima će se održavati sva događanja.

Predsjednik i Tajnik našeg Foruma Dražen Melčić i Filip Stipančić prikupili su važne informacije koje će biti jako korisne za organizaciju Foruma u Zagrebu u listopadu 2021.

PDG Dražen Melčić je prezentirao prisutnima i stanje priprema Lions Europa Foruma u Zagrebu.

Oba naša predstavnika iskoristili su druženje za upoznavanje sa rukovodećim Lionsima Grčkog multi-distrikta, ali i sa svim prisutnim visokim dužnosnicima Europa Foruma iz cijele Europe.

Naravno, prezentirali su i naš najveći projekt ditrikta, međunarodnu humanitarnu Lions regatu "Jedima protiv droge" koja će se ove godine održati od 22.-25. travnja na Murteru.  

Galerija: