Pozivate se na humanitarnu akciju Lions kluba Slava Raškaj - Mila show

Poštovani,

s veseljem vas pozivamo na novu humanitarnu akciju Lions kluba Slava Raškaj koju organiziramo u suradnji s našom članicom Milom Elegović, glumicom, pjevačicom i kantautoricom te autoricom jedinstvenog show programa Mila Show. Posebna izvedba s humanitarnim predznakom održat će se u Gradskom kazalištu Komedija u subotu, 22. veljače 2020., s početkom u 19.30 sati.  

Sredstva prikupljena prodajom ulaznica donirat ćemo Centru za odgoj i obrazovanje Lug u Lugu Samoborskom, socijalnoj ustanovi u koju je smješteno 86 korisnika sniženog intelektualnog funkcioniranja iz cijele Hrvatske. Radi se o mladim, zanemarivanim osobama u dobi od 13 do 19 godina, nerijetko s duševnim smetnjama, kojima su u Centru Lug osigurani programi odgoja, obrazovanja i  psihosocijalne rehabilitacije.

Stoga vas pozivamo da podržite našu humanitarnu akciju i kupnjom ulaznica pomognete mladima u Centru Lug te ujedno uživate u jedinstvenom projektu u kojemu Mila i njezin tim spajaju različite kazališne žanrove i prezentiraju ih na originalan i zabavan način kroz glumu, ples i pjesmu.

Ulaznice po cijeni od 100 kuna možete kupiti kod naših članica ili uplatom na broj računa HR0524020061500077778, uz navođenje prezimena članice našega Kluba preko koje kupujete ulaznice.

Veselimo se vašem dolasku!

 

Ana Gruden,

predsjednica LC Slava Raškaj

 

Galerija: