Organizacijski odbor regate prima pohvale od posada sa svih strana

Organizacijski odbor XX. Jubilarne humanitarne Lions regate prima pohvale od posada koje su se vratile kući iz svih 17 zemalja koje su učestvovale na našoj regati.Posebno drage pohvale su nam od bračnog para iz Japana Takashi Kuroiwa koji je oduševljen sa regatom, našim morem i nama kao ljudima, tu i pohvale iz Makedenoji,Libanona, Njemačke i drugih zemalja.To nam daje dodatnu snagu da nastavimo sa ovom pričom dalje, još bolje i organiziranije, sa izbjegavanjem grešaka kojih je sigurno bilo, ali one nisu utjecale na ukupan dojam o regati.

Hvala svim članovima Organizacijskog odbora regate Đeku Šuriji predsjedniku,Vesni Boinović-Grubić, Đurđi Protić, Ilijani Palčec , Renati Gubić , Aleku Koniću, Draženu Melčiću i Zlatku Janković-Milošu.

Posebno priznanje i hvala Gorjani Bašić i Ivoni Janković-Miloš na svesrdnoj pomoći i odličnom poslu na desku regate.

Zahvaljujemo i našim domaćinima Općini i TZ Murter na čelu sa načelnikom općine Tonijem Turčinovim, te Marini Hramina na čelu sa Živkom Šikićem, Zrinkom i Goranom i osobljem restorana marine.

Regatu ne bi bilo moguće tako dobro organizirati bez odličnog regatnog odbora i suca Sebastijana Levstika i njegovog tima iz firme KON-TIKI.

Isto tako zahvaljujemo našim snimateljima na čelu sa Markom , PR agenciji na čelu sa Tonijem Dabinovićem koja nas je odlično medijski popratila.

Hvala svim OPG-eima koji su svoje proizvode ponudili u šatoru i Zajednici Cenacolo koja je prvi puta sudjelovala na našoj regati.

Hvala Guverneru D-126 Mladenu Kajganiću na povjerenju koje nam je ukazao.

Posebnu zahvalnost dugujemo Predsjednici RH Kolindi Grabar-Kitarović koja nam je ukazala čast visokim pokroviteljstvom nad našom regatom.

Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli a nismo ih spomenuli.Oprostite.

Vidimo se nagodinu na regati 2019 g.

Galerija: