Održane 4.Sportske igre Lionsa u Zadru - humanitarna akcija uspjela

Održane 4.Sportske igre Lionsa u Zadru

U organizaciji Lions kluba Zadar proteklog su vikenda održane četvrte po redu sportske igre Lionsa. Na sportskim igrama se okupilo  skoro stotinu članova iz 20 klubova Hrvatske i Slovenije. Na igrama je bio i guverner D-126 Mladen  Kajganić i 1.viceguvernerica D-126 Sanja Paprenjak. U Zatonu je bilo i izaslanstvo slovenskih klubova iz Celja, zbratimljenih sa zadarskim Lionsima na čelu sa PDG Slovenije Lorenom Hus.

 Učešće u  sportovima je uzela većina prisutnih , a navečer su organizirana dva druženja sa humanitarnim ciljem u kojoj je donacijama svih sudionika, prikupljeno gotovo 11.000 kuna.

Kako je humanitarni dio ovih igara od početka vezan uz mlade zadarske sportaše, dio prikupljenih sredstava ove će godine otići u Judo klub Zadar, za nabavku kimona natjecateljima mlađeg uzrasta. Nakon potopa koji je nedavno zadesio Zadar, hrvatski su Lionsi odlučili pomoći neku od pogođenih sportskih zajednica pa će, za to prikupljenim sredstvima u ovoj akciji, sudjelovati u sanaciji velikih šteta što ih je u poplavi pretrpio Boksački klub „Zlatna rukavica".

Uglavnom 4. Sportske igre su protekle u sportskom natjecanju, ali one nemaju pobjednika i poraženih.

Svi koji su došli su POBJEDNICI.

HVALA članovima LC Zadar na još jednom predivnom lions događanju sa humanitarnom misijom.

Vidimo se dogodine.

Galerija: