Održana svečanost primopredaje dužnosti LC Delnice-Gorski kotar, LC Lovran i LC Opatija

U subotu, 29.06.2019. godine je u predivnom ambijentu Platka i na izuzetno ugodnim temperaturama održana svečanost primopredaje dužnosti LC Delnice-Gorski kotar, LC Lovran i LC Opatija. Okupljanje je bilo u 11 sati, nakon čega su svi prisutni obišli veliko gradilište budućeg akumulacijskog jezera na Platku u sklopu sustava za zasnježenje.

Prije ručka u Malom domu na Platku ceremoniju predaje dužnosti vodio je naš dragi predsjednik zone Frano Mika. Po obavljenoj primopredaji prisutnima se obratio i budući guverner, Darko Ćuruvija. Skupu je nazočio i naš GMT Milorad Stanić. Primopredaja dužnosti je protekla u pozitivnom i svečanom tonu. Predsjednici klubova i njihovi nasljednici su iznijeli glavne značajke Lions godine koja je za nama i očekivanja od naredne Lions godine.

Po obavljenom službenom dijelu svi prisutni su uživali u gastronomskim delicijama Malog doma na Platku i nastavili druženje u popodnevnim satima. Svi su izrazili veliko zadovoljstvo lokacijom, te se nadamo kako će iduće godine cijela regija Zapad primopredaju dužnosti obaviti na Platku.

Galerija: