Održana sjednica regije Jug u Solinu

Održana sjednica regije Jug u Solinu
 
U subotu 28.09.2019.god. u hotelu "President" u Solinu održana je I sjednica regije Jug pod predsjedanjem Tatjane Jukić , uz prisustvovanje najviših dužnosnika u distriktu iz Regije, kao i predsjednike Zona, predsjednike i tajnike klubova, te Predsjednicu LC "Lenuci" Vesnu Boinović Grubić .
Na sjednici su predsjednici i tajnici klubova iznijeli izvješća o planiranim i dosadašnjim aktivnostima klubova u 2019/20 godini, podatke o članarinama i članstvu.
Viceguvernerica Vinka Mitrović je podnijela izvješće sa sjednice PKG u Vukovaru, te naglasila smjernice i planove guvernera Darka Ćuruvije za vrijeme njegovog mandata.
Koordinator za članstvo naše Regije Robert Vulić upoznao je prisutne sa edukacijom za članstvo "Trebamo te"" koja će se održati u Trogiru 09.studenog 2019.god. nakon sjednice Kabineta, te zamolio sve prisutne  da potaknu direktore za članstvo, kao i zainteresirane članove , da se odazovu edukaciji .
Na sjednici su splitski klubovi predstavili zajedničku akciju za kupnju monitora i oksimetra za Odjel pedijatrije KBC Split. Predsjednica Zone Biljana Apostolovska i predsjednica LC Trogir Tatjana Vukman su pozvali  sve klubove da podrže i odazovu se proslavi 20.godina LC "Trogir , koja će biti organizirana 09.studenog 2019 u hotelu  "Brown Beach and Spa"u Trogiru. 
Klubovi regije Jug imaju u planu mnogo lijepih i vrijednih aktivnosti usmjerenih  na različite skupine i pojedince , stoga je sjednica "odisala" motivirajućom atmosferom. Nakon sjednice nastavljeno je neformalno druženje na terasi hotela , uz razmjenu iskustava i razgovor.
 
Predsjednica regije Jug
Tatjana Jukić
 
Galerija: