Održana 3.sjednica proširenog kabineta Guvernera D-126 u Lovranu

U Lovranu 03.03.održana je pod predsjedanjem DG Mladena Kajganića  3.sjednica proširenog kabineta Guvernera D-126 Hrvatska.Pored niza redovnih tema na ovoj sjednici je donešena odluka da se usvoji  Prijedlog STRATEGIJE DJELOVANJA ZAJEDNICE LIONS KLUBOVA  HRVATSKE  D - 126 HRVATSKA OD 2018. DO 2023. GODINE koje je obrazložio 2.VDG Darko Ćuruvija, a na kojem je radilo Vijeće za strategiju D-126, usvojeno i Izvješće o sudjelovanju na edukaciji za DGE u  St. Makedoniji 7. i 9. veljače 2018.godine koje je podnijela 1.VDG Sanja Paprenjak, GST Vesna Boinović-Grubić je podnijela izvješće o aktivnostima koje je kao koordinatorica provela između dvije sjednice.

Od značajnijij odluka usvojeno je Izvješće Izbornog povjerenstva o provedenom postupku za izbor II. viceguvernera  D – 126 u mandatu 2018./19. iz regije JUG  te  utvrđivan prijedlog kandidata za Konvenciju , izvješće je podnio Predsjednik IP ZC Elvis Dadić, a DG Mladen Kajganić potvrdio da je izbor kandidata Vinke Mitrović na Regiji JUG bio uspješan i proveden u skladu sa našim statutom i poslovnikom.

Na kraju sjednice DG je dodjelio nekoliko priznanja za rad i rezultate klubovima i njihovim predsjednicima i to LC Poreč i Marinu Rossiju kao predsjedniku,kao i Kseniji Mrković predsjednici i LC Dioklecijan priznje LCI Excellence award.A 2.VDG Darko Ćuruvija je dobio međunarodno priznanje za uspješno proveden program edukacije u našem distriktu.

Galerija: