Održana 3. sjednica proširenog kabineta Guvernera D-126 u Osijeku

Održana 3. sjednica proširenog kabineta Guvernera D-126 u Osijeku

U subotu 05.03.2016 g. uz prisustvovanje velikog broja članova PKG i predsjednika Lions klubova iz cijele Hrvatske/Splita,Šibenika,Zadra,Rijeke,Poreča,Zagreba,Varaždina, Slavonskog broda,Đakova,Našica Valpova-Belišća,Vukovara,Miholjca,Belog Manastira i Osijeka/u Osijeku je održana 3.sjednica PKG D-126 Hrvatska.

Na sjednici je usvojen Prijedlog izmjena i dopune P r a v i l n i k a Saveza udruga lions klubova Hrvatske – Lions distrikt 126.Usvojeno je i

 Izvješće o sudjelovanju na edukaciji za 1. VDG-e u Varšavi Izvješće RC o aktivnostima između dvije sjednice sa analizom stanja članstva i  izvršavanja obveza klubova prema LCI i  Distriktu 126 – RC i Izvješće Izbornog povjerenstva o provedenom postupku za izbor II. viceguvernera  D – 126 iz regije Sjever  te je Guverner izvijestio da je prihvatio izvješće  i utvrdio prijedlog kandidatkinje Sanje Opačak iz LC Grič za izbor za II. viceguvernericu D-126 na Konvenciji Lionsa Hrvatske u Zagrebu.

Podneseno je još nekoliko izvješća o radu povjerenstava kao i stanju priprema za regatu u Murteru i Konvencije u Zagrebu. Potpredsjednik Leo distrikta Kristijan Poljanec je podnio izvješće o radu Leo distrikta između dvije sjednice.

U prezentaciji aktivnosti na nivou distrikta i klubova DG Dražen Melčić je istaknuo izuzetan rad u oblasti humanitarnih aktivnosti naših klubova u razdoblju oko Božića gdje došla do izražaja snaga naše organizacije na mnogim područjima njezinog djelovanja što motivira za daljnji rad i još veće rezultate u narednom razdoblju.

 

Galerija: