Održana 2.sjednica PKG Guvernerice u LG 2020./21. Putem Zoom-om

Održana 2.sjednica PKG Guvernerice u LG 2020./21. Putem Zoom-om

Dana 17.11. 2020 g. putem aplikacije Zoom održana je 2. sjednicu proširenog kabineta guvernera D -126 Hrvatska u LG 20./21.na kojoj je bilo prisutno 61 član kabineta.

Na početku sjednice DG Vinka Mitrović podnijela je Izvješća o događanjima i aktivnostima od  1. sjednice Proširenog kabineta u Vukovaru u sklopu kojeg je značajno mjesto posvetila Danu sjećanja na žrtvu Vukovara i akciji „Napiši pjesmu i osvoji bicikl“u organizaciji LC Vukovar i proslavi 30 g. LC Sveti Vlaho Dubrovnik i 30 g. Lionsa Hrvatske.

Nakon toga je GAT – team Frano Mika GMT , Robert Vulić GLT, Vesna Boinović-Grubić GST te LCIF- KOO za LCIF Željko Gucunski podnio izvješće o svojim aktivnostima u proteklom razdoblju kao i planovima za naredno razdoblje, a Petra Amižić Jelovčić – KOO za LD je podnijela pismeno izvješće. Zatim su RC podnijeli izvješće o stanju u klubovima i članstvu po Regijama te ispunjavanju obveza u odnosu na plaćanje članarina i ispunjavanju MMR-a i AR u svojim regijama što će se pratiti do kraja godine tako da se svi klubovi obvezuju da izvrše svoje obveze do NG. Izvješće o priprema za Europa forum 2022 u Zagrebu podnio je  PDG Dražen Melčić.

Izvješće o planovima i programi trajnih distriktrualnih povjerenstava te završenim akcijama podnijeli su Ivana Vrućina je govorila o netom završenoj akciji Poster mira, ilijana Palčec o aktivnostima Povjerenstva za PR, a Roža Milčić o akciji koje priprema Povjerenstvo za borbu protiv mržnje zajedno sa Petrom Klasanom.

Plan i program rada Leo Distrikta u 2020./2021. godini  iznio je predsjednik Leo Distrikta Slobodan Šolaja.

Galerija: