Održan CHARTER NIGHT LC DELNICE GORSKI KOTAR.

Održan CHARTER NIGHT LC DELNICE GORSKI KOTAR.
 
 Dana 13.listopada 2017 g. sa početkom u 19 sati u Planinskom centru Petehovac - Delnice održan je   CHARTER NIGHT LC DELNICE GORSKI KOTAR. Na svečanosti prijema u Lions zajednicu članova LC Delnice Gorski kotar u nazočnosti najviših dužnosnika u D-126 , DG Mladena Kajganića,PID Bojana Šobera, DG D-129 Marka Gospodnjičkog,1.viceguvernirica Sanja Paprenjak, 2.viceguverner Darko Ćuruvija,PDG Olge Šober,tajnika kabineta D-126 Zlatka Janković-Miloša,KOO za GST u D-126 Vesne Boinović-Grubić,predsjednika regije Zapad Milorada Stanića i predstavnika većeg broja klubova u Distriktu 126.Članovi Lions kluba Delnice Gorski kotar su položili prisegu i uručene su im značke i certifikati kao i mnogobrojni pokloni klubova u ime ovog svečanog trenutka. Kuma kluba PDG Olga Šober je predsjedniku Alenu Udoviču uručila predsjednički lanac.
Uz bogati goranski meni i dobar muzički sastav bilo je to još jedno ugodno druženje Lionsa i onih koji tek ulaze u Lions organizaciju.
Večer će imala i humanitarni karakter. Putem ulaznica, prodajom slika i fotografija prikupljala su se sredstva za osobu koja boluje  od multiple skleroze i živi u teškim životnim uvjetima.
 
Galerija: