Održan 1.European Lions Virtual Symposium 2020 – izvrstan nastup D-126 Hrvatska

Održan 1.European Lions Virtual Symposium 2020 – izvrstan nastup D-126 Hrvatska

U subotu 3.10.2020 g. održan je 1.European Lions Virtual Symposium 2020 koji je postigao veliki uspjeh jer ga je pratilo oko 2500 Lionsa i na kojem su se mogle ćuti mnoge teme iz aktualnog trenutka Lionsma u svijetu i Europi.

Na mnogobrojne teme govorili su mnogobrojni istaknuti Lionsi u našoj organizaciji kao što je to međunarodni predsjednik Jung-Yul Choi , predsjedateljica LCIF-a PIP  Gudrun Yngvadottir, a završnu riječ je održao Douglas Alexander, prvi potpredsjednik Lions Clubs International.

Mnogobrojni dužnosnici Lionsa govorili su na razne teme kao što su: Specijalne olimpijske igre,raznolikost i socijalna uključenost, Kako uključiti sve članove kluba u naše aktivnosti i ujediniti klub, Budućnost lionizma u Europi, Kako osnovati Specijalizirani klub i primjeri u Europi, Sljedeća generacija: kako zaposliti i upravljati mlađim članovima, Važnost postajanja mentorom u lionizmu, Stalne promjene potrebne za privlačenje mladih u vaš klub, Kako promovirati i povećati vidljivost naših klubova i aktivnosti na društvenim mrežama, Kako pomladiti svoj klub.Kratka prezentacija programa EF21 i društveni događaji.

Na 1. European Lions Virtual Symposiumu sudjelovali su i Lionsi iz Hrvatske i za njih je to bilo bilo je korisno i posebno iskustvo. Bilo smo jedan od rijetkih Distrikta koji je imao virtualni štand. D- 126  Hrvatska je na svom štandu predstavio svoje distriktualne projekte.

Predstavili smo Zagreb kao mjesto održavanja LEF-a 2022 g., našu regatu Jedrima protiv droge, zatim Vinograd dobrote, ekološku akciju čišćenja podmorja , Grand prix u Rijeci, Kamp i razmjenu mladih.

Na kraju foruma je održan i Vine party-ja na kojem je uz Italiju, Austriju i Francusku dobila je i Hrvatska. Održana je prezentacija o proizvodnji vina i vrhunskih sorti Iločkih  podruma  i naš humanitarni projekt “Lions vinograd dobrote” što je bila izvrsna promocija našeg humanitarnog projekta.

Srdačne čestitke organizatorima prvog i izvrsnog European Lions Virtual Symposium - na jednom mjestu toliko informacija i prilika za unapređenje služenja zajednici!  U dijelu Exhibit Hall isticale su se "naše kockice" - bravo za cijeli tim Lions Distrikta 126 Hrvatska, izvrsno predstavljanje Distrikta i naših aktivnosti, a za kraj izuzetnog cjelodnevnog programa i prezentacija našeg Vinograda dobrote kao šlag na tortu.

Hvala svima koji su sudjelovali na pripremi i postavljanju štanda , hvala Iločkim podrumima na izvrsnoj prezentaciji, hvala našem IPDG-u Darku Ćuruviji koji je bio naš jedini član Distrikta koji je sudjelovao u programskom odboru simpozija i doprinio njegovoj uspješnosti

WeServe!

Ostajemo zajedno

 

Galerija: