Održan prvi charter night LC Parone prvog specijalističkog kluba u D-126

Održan prvi charter night LC Parone prvog specijalističkog kluba u D-126

Jučer 27.06.2020 g. u Motelu Lovac u Pazinu održan je charter night LC Parone prvog specijalističkog kluba u D-126 Hrvatska. LIONS CLUB PARONE je PRVI SPECIJALISTIČKI LIONS KLUB (ne tradicionalni) u Hrvatskoj i šire. Klub će biti nevladina, neprofitna, ženska poslovno-humanitarna udruga. Osnovale su ga žene koje su većinom dugi niz godina aktivne na poslovnoj sceni i u radu sa ženama. LC PARONE će djelovati na polju edukacije, poslovanja i profesionalnosti uz humanitarno djelovanje.

Uz prisustvovanje  Guvernera D-126 Hrvatska Darka Ćuruvije,1.VDG Slovenije Danila Tomšića, PDG Slovenije Gregor Pajiča, tajnika D-126 Zlatka Janković-Miloša, GST D-126 Željka Gucunskog,PR D-126 Ilijane Palčec, ZC Borisa Jugovca koji je i kum kluba kao Anamarije Muzica Saitz predsjednice LC Poreč koji je osnivač novog kluba, charteru su prisustvovali i drugi Lions klubovi i prijatelji Lionsa.

Nakon čitanja kodeksa Lionsa i polaganja prisege novih članica DG darko Ćuruvija uz pomoć Danila i Gregora uručio značke novim članicama te charter povelju , zvono i predsjednički lanac Patriziji Milani predsjednici LC Parone. Zatim su uručeni pokloni LC Poreč kao osnivača i Borisa i Anamarije kao kumova kluba u obliku zastave kluba i slike kao znak sjećanja na ovaj svečani trenutak.

Zatim je predsjednica LC Parone zahvalila svim prisutnima i uručila poklone svim nazočnima koji su sudjelovali u ceremoniji charter nighta.

Nakon protokolarnog dijela večer je nastavljena uz večeru i zabava i prodaju lutrije čiji je prihod namijenjen za Društvo invalida Pazin kao prva humanitarna akcija LC Parone.

Dobrodošle u Lions obitelj – LC Parone

Galerija: