NCLC Varaždin Millennium vas poziva na 11. HUMANITARNI MASKENBAL

Humanitarni maskenbal za osiguravanje financijskih sredstava za stipendiranje slijepih studenata

Članovi New Century Lions Club „Varaždin Millennium“ nastavljaju suradnju sa Hrvatskom zakladom za školovanje slijepih Marko Brkić i Udrugom slijepih Varaždinske županije te svoj tradicionalni, 11. po redu humanitarni maskenbal, i ove godine organiziraju za potrebe prikupljanja financijskih sredstava za stipendiranje slijepih osoba s područja Varaždinske županije, a kojima potpora itekako mnogo znači obzirom na dodatne potrebe s kojima se susreću u svom obrazovanju.

Humanitarni maskenbal održat će se 10. veljače 2018. godine u pubu Medina škrinja u Varaždinu, Ulica Juraja Habdelića 4, s početkom u 20,00 sati. Ovogodišnja tema maskenbala je „MANJE JE VIŠE“, a cjelokupni program vodit će Ivica Gašparac – Gašo. Prisutne će zabavljati humanitarni DJ Mario Kovač, nadareni umjetnik koji svesrdno pomaže slijepe i slabovidne, ujedno i autor knjige „Udahnuti svjetla pozornice“ – metodologija kazališnog rada sa slijepim i slabovidnim osobama. Pripremljene su tombole, pića po promotivnoj cijeni, a za najbolje maske predviđene su vrijedne nagrade.

Cilj humanitarne akcije je prikupljanje sredstava za daljnje stipendiranje slijepe osobe – Anje Maltarski, dugogodišnje članice Udruge slijepih Varaždinske županije i uspješne studentice prve godine diplomskog studija sociologije i pedagogije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, koji je upisala nakon uspješno završenog preddiplomskog studija.

Suorganizator humanitarne akcije je HDS ZAMP, koji se odrekao iznosa autorske naknade za javnu izvedbu glazbenih djela i iznosa troškova naplate u korist prikupljanja sredstava za stipendiranje Anje Maltarski.

Pomoći možete kupnjom ulaznice po cijeni od 70,00 kuna ili uplatom novčanog iznosa na račun NCLC VARAŽDIN MILLENNIUM otvorenog za potrebe ove humanitarne akcije (PBZ) IBAN: HR4323400091510908994 s naznakom „za Humanitarni maskenbal 2018“.

Članovi NCLC Varaždin Millennium-a ovim putem pozivaju sve ljude dobre volje da dođu na maskenbal, dobro se zabave, a najbolje od svega, pruže pomoć Anji.

Zbog ograničenog kapaciteta mjesta događaja, molimo sve zainteresirane za dolazak da nam do  7.2.2018. (srijeda) jave povratnu informaciju, kako bismo vam mogli rezervirati ulaznice. Kontakt osoba je Karmenka Medenjak, e-mail: karmen.medenjak@gmail.com .

Radujemo se Vašem dolasku i zajedničkom druženju.

Mi služimo!

NCLC Varaždin Millennium

Karmenka Medenjak, predsjednica Kluba

 

Evidencijska oznaka humanitarne akcije: VŽ-HA/ŠK-18-1