NCLC „Varaždin Millennium“ uručio Društvu za zaštitu od dijabetesa Varaždin donaciju sa Špancirfesta 2017.

U prostorijama Društva za zaštitu od dijabetesa Varaždin, Karmenka Medenjak - predsjednica Lions kluba NCLC „Varaždin Millennium“ svečano je u ime Kluba uručila donaciju u iznosu 7.483,26 kn Antoniji Brlek - predsjednici Društva za zaštitu od dijabetesa.

Navedeni novčani iznos prikupljen je u humanitarnoj akciji „Humanitarni Špancirfest 2017“ koju je NCLC „Varaždin Millennium“ organizirao za vrijeme održavanja najpoznatijeg uličnog festivala Špancirfest 2017. u Varaždinu. Prikupljen iznos namijenjen je za sufinanciranje odlaska djece i mladih iz Varaždinske županije oboljelih od dijabetesa u ljetne edukativne kampove u 2018.godini u organizaciji Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga, a po potrebi i u ljetne edukativne kampove u organizaciji KBC Rebra te drugih ljetnih edukativnih kampova organiziranih za djecu i mlade sa šećernom bolešću.

Sama akcija bila je ujedno i lijepa prilika za ugodno druženje, pa su nas tako posjetile mnoge sestre i braća iz drugih Lions klubova, ali i Lionsi iz Slovenije, a također, kao i u svakoj našoj akciji, podržali su nas i naši dragi varaždinski prijatelji Rotarijanci. U ime djece i mladih oboljelih od dijabetesa, članovi Kluba se zahvaljuju svima koji su nas posjetili u našoj kućici te svojim donacijama pomogli u postizanju ovog hvale vrijednog i plemenitog cilja. Zahvaljujemo i članicama Leo kluba Varaždin koje su nam se pridružile dežurstvima na Lions kućici. Veliko hvala i našem dragom Distrikt Guverneru Mladenu Kajganiću koji je na samom početku svog mandata posjetio Špancirfest i svoje „varaždinske anđele humanosti“ u akciji te nam pružio veliku podršku i poticaj za daljnji uspješni humanitarni rad.

 

Mi služimo!

Predsjednica NCLC „Varaždin Millennium“ Karmenka Medenjak

Galerija: