NCLC Millennium vas poziva na 2. Humanitarni LIONS OPEN BADMINTON TURNIR

Drage Lionsice i Lionsi, dragi Leići

čast nam je pozvati Vas na naš 2. Humanitarni LIONS OPEN BADMINTON TURNIR, kojeg organiziramo u suorganizaciji sa Badminton klubom Marlex iz Varaždina.

Turnir će se održati u subotu, 24.ožujka 2018. s početkom u 10,00 sati u Sportskom centru TTS u Varaždinu, Ulica Ognjena Price 34.

Cilj ove humanitarne akcije je prikupljanje financijskih sredstava za djecu bez roditeljske skrbi iz Udruge za zbrinjavanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi izvan vlastite obitelji „Nova budućnost“ koja djeluje na području grada Varaždina.

Financijska sredstva će se prikupljati putem kotizacija za sudjelovanje na turniru, a ista će se koristiti za opremanje objekta Udruge u Varaždinu (renoviranje kupaonice: vodoinstalaterski radovi, postavljanje tuš kade; zamjena pločica u hodniku objekta-prizemlje, i sl.), a sa svrhom poboljšanja kvalitete života korisnika navedene Udruge.

Kotizacija za sudjelovanje na turniru iznosi 100 kuna bez obzira u koliko disciplina se sudionik prijavi.

Pomoći možete i uplatom novčanog iznosa na račun NCLC VARAŽDIN MILLENNIUM otvorenog za potrebe ove humanitarne akcije (PBZ) IBANHR4923400091510918004 s naznakom za Humanitarni Lions Open Badminton Turnir 2018.

Nakon održavanja sportskog dijela turnira u večernjim satima očekuje Vas odlična zabava uz humanitarne glazbene sastave JamIT rock cover band i bend Zubo & Dudo.

Sve potrebne informacije o turniru nalaze se u prilogu (plakat A i plakat B).

Dodatne informacije o turniru kao i prijave na isti vrše se putem e-maila: marek.vz@gmail.com , te na www.facebook.com/BadmintonKlubMarlex/ .

Molimo proslijedite poziv svojim članovima i pridružite nam se u humanitarnom sportskom događaju te uz rekreaciju i zabavu podržite našu humanitarnu akciju.

Radujemo se Vašem dolasku i zajedničkom druženju.

Dobro nam došli!

Mi služimo!