NAJAVA DONATORSKE AKCIJE „Lions Bjelovar protiv korona virusa“

NAJAVA DONATORSKE AKCIJE „Lions Bjelovar protiv korona virusa“

Tek nedavno završile smo svoju prvu veliku humanitarnu akciju za Sigurnu kuću Bjelovar, no trenutne okolnosti nas navode da već danas žurno krenemo u novu akciju.

Bjelovarske Lionsice zajedno s građanima Bjelovara i stanovnicima BBŽ!

Svjesne smo činjenice da su sada mnoge obitelji u nepovoljnom položaju zbog nesigurnih primanja, no zagovaramo stav da treba pomoći onima najugroženijima! Ovih su to dana ljudi oboljeli od korona virusa. U ovim teškim i pogibeljnim trenucima kada medicinsko osoblje ne pita kada mu završava smjena i ne odlazi svojoj obitelji već se svesrdno i svim moćima bori za život neznanca na respiratoru... U tim trenucima nemojte misliti da se opremanje bolnice ne tiče vas osobno. Tiče nas se svih! Stani na stranu odgovornih i empatičnih građana. Sada je vrijeme!  Već sutra netko od naših najbližih može biti zaražen i može mu biti potrebna stručna pomoć i adekvatna skrb.  Pomozimo našoj bolnici u opremanju odjela za oboljele od KORONE, tj. COVIDA 19. Treba djelovati brzo i odlučno, koliko god možete. Zrno po zrno – pogača! Zajedno možemo učiniti veliko dobro za svoje sugrađane, za svoje najbliže. Dočekajmo Koronu spremni i opremljeni, pomozimo timu bjelovarskih medicinskih stručnjaka u bržem i boljem opremanju odjela za prihvat oboljelih od korona virusa.

Inicijativu pokreću članice Lions kluba Nasta Rojc Bjelovar, sudjelovati mogu SVI KOJI ŽELE, a korist će isto tako imati SVI GRAĐANI!

Donatorska akcija kreće ODMAH, a završava  15. 04. 2020. godine.

Djelujmo brzo,  jer vremena nemamo!

PODACI ZA UPLATU:

IBAN donatorskog žiro računa LC „Nasta Rojc“ Bjelovar:  HR5624020061100950960

Model: 00

PNB: OIB uplatitelja

Opis plaćanja: KORONA

Ljudi, sada  i zajedno, srcem Lionsa, u borbi protiv korona virusa!