Na brodu Sv.Mauro obavljena svečana primopredaja dužnosti predsjednika LC Pula , Novigrad i Poreč

Na brodu Sv.Mauro izvršena primopredaja dužnosti predsjednika LC Pula , Novigrad i Poreč

U okruženju predivnog akvatorija Novigrada i Poreča jučer u nedjelju 30.06. na kraju Lions godine 18-19 pred 80 Lionsa i njihovih prijatelja iz Pule,Novigrada, Poreča,Trsta,Zagreba, izvršene su primopredaje dužnosti predsjednika Lions klubova LC Pula,Novigrad i Poreč.

Prošlogodišnja predsjednica LC Pule Vesna Plavšić predala je dužnost Branki Orlić, a predsjednik LC Novigrad Krešo Matijević predao je dužnost Davorki Parmać, a u LC Poreč Snježana Gutbier Vidović predala je dužnost Anamarija Muzica.

Osim predsjednika klubova izvršena je i primopredaj dužnosti u Zoni Istra , Željko Gucunski je Borisu Jugovcu predao predsjedanje u ovoj LG.

Sve prisutne je pozdravio i RC u LG 18-19 Vlado Gamboc koji predaje dužnost Frani Miki.

Osim primopredaja na brodu se dogodio jedan od najsvečanijih događaja u Lionsima LC Poreč je u članstvo primio dva člana i to Ines Rossi i Vinzenza Saitza inače supružnici naših članova.

Na brodu su bili i Lionsi LC Trieste Europa koji su pobratimi sa LC Poreč i često dolaze na naše akcije u Istru.

Osoblje broda Sv.Mauro našeg brata Borisa Jugovca nas je lijepo ugostilo , a poseban ugođaj nam je priredio mladi tenor Kristijan Marušić sa par opernih arija , a razdragani Lionsi su ga nagradili sa burnim pljeskom.

Uz harmoniku je bilo i pjesme i plesa sve do ulaska u porečku luku.

Sve u svemu još jedno prelijepo druženje Lionsa Istre i njihovih gostiju.

 

Galerija: