Na brodu Sveti Mauro obavljena tradicionalna primopredaja dužnosti Lionsa u Zoni III Regije Zapad

Na brodu Sveti Mauro obavljena tradicionalna primopredaja dužnosti Lionsa  u Zoni III Regije Zapad

Jučer 05.07.2020 g. na brodu Sv.Mauro našeg Borisa Jugovca održana je primopredaja dužnosti u klubovima, zoni III i Regiji Zapad i veselo proslavljen početak nove Lions godine.

Vrlo uspješna predsjednica LC Poreč Anamarija Muzica Saitz predala je predsjednički lanac novom predsjedniku Đeku Šuriji, a Anamariji su uručeni pokloni i cvijeće od strane kluba zahvalivši joj za jednu vrlo uspješnu Lions godinu.

Anamarija je svim aktivnim članovima kluba u njezinoj LG uručila poklone, muškim članovima gravirane Lions čaše, a ženskim lepeze. Graviranu Lions čašu dobio i Enzo Livia past predsjednik LC Europa Trieste.

Isto tako sa nama su bili i predsjednica LC Parone Patrizia Milani i Edo Badurina predsjednik LC Opatija kojima je LC Poreč uručio monografiju Poreča i poželio im uspješnu Lions godinu.

Zatim je izvršena primopredaja dužnosti između predsjednika zone Sandre Jagodin i Borisa Jugovca od koga je Sandra dobila također monografiju Poreča.

Na kraju smo i našem RC Frani Miki zahvalili na jednoj uspješnoj i dobroj Lions godini u regiji Zapad jednom monografijom Poreča , a on je tajniku distrikta Zlatku Janković – Milošu  i LC Opatiji uručio priznanje LC Lenuci i Zagreba na zamolbu i u ime predsjednice LC Lenuci Vesne Boinović-Grubić.

Druženje je nastavljano uz predivan ručak koji su nam priredila posada Svetog Maura uz pjesmu tenora Ede Badurine i DJ Zlaju.

Super druženje Lionsima usprkos koroni.

 

Galerija: