Modna revija i Bečki bal u Opatiji

Drage Lavice i Lavovi, dragi prijatelji i ove godine u rujnu mjesecu naš Klub je uz Grad Opatiju su-organizator Bečkog tjedna u našem gradu, vrhunac kojega su već tradicionalna Modna revija i Bečki Bal. Oba događaja će bit u Kristalnoj dvorani Hotela Kvarner.
 
Modna revija  održat će se u petak 21. rujna 2018. Započinje u 18 sati degustacijom vina, nakon koje slijedi kraći program bečkih muzičara, a u 19 i 30 nastupaju naše manekenke koje će nositi modele Opatijskih boutique-a i onih sa cijele Liburnije. Naravno, tijekom modne revije biti će još glazbe, zabave a i bogate lutrije. Ulaza je besplatan, a u koliko vrijeme bude dozvolilo cijelo događanje će se održati na terasi Hotela Kvarner, tik uz more.
  
Gala Bečki bal je u subotu 22. rujna 2018. Na njemu će i ove godine gostovati muzičari i plesači iz austrijske prijestolnice te nas zabavljati i omogućiti nam plesati uz taktove valcera, polki i mazurki. Cijena ulaznice za Bal, u koju je uključena i večera, je 350 HRK. 
 
Oba ova događanja imaju dobrotvorni, donatorski, karakter te će se sakupljena sredstva namijeniti potrebitima sa područja Opatije i Liburnije a ista će biti uručena preko Lions Cluba Opatija.
 
Kako je broj karata ograničen najljepše vas molimo da nam čim prije (najkasnije kroz 15 dana) javite emailom na adrese: damir@eten.hr ; gordana.grgurina@gmail.com ili franomika@yahoo.it broj karata koji želite za vas Klub, sebe, vaše partnere i/ili prijatelje.
 
Dođite u Opatiju! Družimo se, zabavimo se , pomognimo potrebitima jer……
 
MI SLUŽIMO
Svjetlost je Svjesnost
 
 
 
Lions Club Opatija 
 
 
 
 
Galerija: