LIONSI – VOLONTERI NA 20. SPLIT MARATONU

LIONSI  –  VOLONTERI NA 20. SPLIT MARATONU
Lionsi iz LC Split, LC Marjan, LC Salona i LC Trogir bili su volonteri na punom maratonu sa štafetnim maratonom i već tradicionalnom polu-maratonu  održanom 23.02.2020. u Splitu sa skoro 3 500 prijavljenih trkača. 
Inicijativu predsjednika Povjerenstva za zdravlje i sport Districta 126, Roberta Vulića, da damo praktičnu podršku velikom sportskom događaju, koji je Split još jednom uspješno pozicionirao na svjetskoj sportskoj, ali i turističkoj karti, Lionsi Zone 1 i Zone 2 Regije Jug, zdušno su prihvatili.
Cijelo nedjeljno jutro Lionsi su bili potpora  trkačima iz cijelog svijeta te se brinuli o njihovom osvježenju, okrjepi i poticanju na uspješno dovršenje utrke.  Bilo je inspirativno vidjeti  silan entuzijazam i sportski duh trkača na djelu,  koji su zadnjim atomima snage istrčavali 21 ili  42 kilometra maratona.  
Lionsi  su i ovom akcijom pokazali da su nezaobilazan dio splitske društvene scene,  dajući svoj doprinos svakom aktualnom društvenom događaju.
Ovo je bila i velika promocija Lionizma jer smo vidno istaknuli zastave naših klubova te komunicirajući s velikim brojem okupljenih građana, ali i samim trkačima, ponosno isticali ciljeve i misiju Lionsa. 
Anamarija Jurčev Savičević
 
Galerija: