LIONS REGATA D-126 "JEDRIMA PROTIV DROGE " ODGOĐENA ZA 14.-17.10.2020 G.

Zagreb, 14.03.2020
 
 
Drage lionsice i lionsi
 
Kao odgovorno rukovodstvo Distrikta 126 Hrvatska svakodnevno i pozorno pratimo razvoj situacije  koja nas je zadesila u vezi virus COVID 19 (korona). Prateći situaciju u Hrvatskoj a posebno naputke Nacionalnog kriznog stožera civilne zaštite, nadali smo se da nećemo morati odgađati ili otkazivati naše distriktualne akcije.
 
Nažalost, prema zadnjim naputcima Nacionalnog kriznog stožera civilne zaštite potrebno je otkazati / odgoditi sve skupove i okupljanja sa više od 100 ljudi. Uz to svjedoci smo i širenju broja zemalja za koje se zahtjeva da putnici koji dolaze obavezno prolaze izolaciju / samoizolaciju (Italija, Japan, Njemačka, Francuska, Švicarska, Austrija, Nizozemska, Švedska). Iz navedenih zemalja imamo 15 posada. A broj zemalja za koje se zahtjeva karantena još je i veći.
 
I naravno, kao odgovorni organizatori moramo prvenstveno voditi računa o očuvanju zdravlja svih sudionika ali i u ovoj situaciji eliminirati svaku mogućnost širenje zaraze.
 
Zbog navedenih razloga odlučili smo, dogovorno sa Marinom Hramina, da XXII Regatu „Jedrima protiv droge“, planiranu za 22. do 25. travnja, ODGODIMO
 za 14.-17.listopada ove godine.
 
Prema trenutnim našim saznanjima, planirani datumi u listopadu 2020. nisu u suprotnosti sa mogućim događanjima u tom mjesecu (Europa forum u Solunu, proslava 30 obljetnice LC Sv. Vlaho).
 
Za sve one koji su do sada uplatili cijeli iznos kotizacije, ista vrijedi i za novi termin u listopadu. Za one koji su uplatili dio kotizacije, uplaćeni iznos će se računati u kotizaciju, a biti će obaviješteni o novom roku za uplatu ostatka kotizacije.
 
Imamo i razumijevanja za one koji, zbog novog termina, žele odustati od učešća u Regati. Po prijemu pisanog zahtjeva za odustajanjem od učešća, Distrikt će vratiti u cijelosti iznos koji su uplatili. Nadamo se da do odustajanja neće doći.
 
U nadi da ćete imati razumijevanja za ovu našu odluku, očekujemo vašu povratnu informaciju
 
SRCEM LIONSA SLUŽIMO
 
      Darko Ćuruvija                   Đek Šurija
Guverner D 126 Hrvatska        Predsjednik povjerenstva za
                                                 XXII Regatu Jedrima protiv droge
 
Galerija: