Lions Klub Kaptol i Taekwondo klub Čigra uspješno organizirali događanje "Krafna-čaj-kuhano vino party".

Lions Club Kaptol i Taekwondo klub Čigra uspješno organizirali događanje "Krafna-čaj-kuhano vino party".

Lions Klub Kaptol i Taekwondo klub Čigra su u muzičkom paviljonu na Zrinjevcu prošle subote uspješno organizirali humanitarno druženje i događanje "Krafna-čaj-kuhano vino party".

U fašničkom ozračju, prikupljali su donacije za sportsku opremu i uređenje prostora za projekt „Čigrin let“ koji već treću godinu, na volonterskoj bazi, uspješno provodi TK Čigra.

Riječ je o radu s djecom s posebnim potrebama, s naglaskom na trening mališana sa sindromom Down. Zagrebački Lions iz svih klubova, njihovi prijatelji i građani su od 11 do 15 sati mogli uživati u besplatnim krafnama, čaju i slavnom kuhanom vinu koje će po svom tajnom receptu pripremati chef Zoran “Gastronomad” Šimunić.

Za dobro raspoloženje gostiju su izvrsnim odabirom glazbe brinuli DJ Kanca (član LC Kaptol Ozren Kanceljak) i DJ Sani (Član LC Kaptola Sani Pogorilić).

Događanje su popratili, a predsjednik LC Kapro Edvin Jurin dao je i intervjue, najveći nacionalni papirni i elektronički javni mediji i servisi, i tako da će se promovirati i humanitarni rad, i vrijedan projekt Čigrin let kao i LC Kaptol i Lions Distrikt Hrvatska.

Time je i postignut jedan od važnih ciljeva ovog humanitarnog događanja, a to je senzibilizacija javnosti za djecu s posebnim potrebama, ali i pokušaj uspješnog opremanja prostora i nabavke opreme za mališane.

 

Galerija: