LIONS CLUB OSIJEK PONOVNO NAGRADIO NAJBOLJE STUDENTE

LIONS CLUB OSIJEK PONOVNO NAGRADIO NAJBOLJE STUDENTE

Valentina Bermanec, studentica Ekonomskog fakulteta, Gabrijela Kramar, studentica Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija, Ana Brico, studentica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti, Ana Tomić, studentica Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo, Ivana Hodak, studentica Filozofskog fakulteta, Jelena Ivošević, studentica Građevinskog fakulteta, David Andrijević, student Medicinskog fakulteta, Vedran Lederer, student Poljoprivrednog fakulteta, Petar Grgur, student Pravnog fakulteta, Ivana Križić, studentica Prehrambeno-tehnološkog fakulteta, Vinko Vidmar, student Umjetničke akademije, Magdalena Grgić, studentica Odjela za biologiju, Irena Lukanović, studentica Odjela za fiziku, Matea Iljkić, studentica Odjela za kemiju, Karlo Borna Vinković, student Odjela za kulturologiju, Ivan Miličić, student Odjela za matematiku i Leonnel Radinski, student Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu – laureati su ovogodišnje akcije nagrađivanja najboljih studenata Sveučilišta „Josipa Jurja Strossmayera“ u Osijeku.

U nazočnosti rektora Sveučilišta „Josipa Jurja Strossmayera“ prof. dr. Vlade Guberca, guvernera našega Distrikta Mladena Kajganića, pastguvernera iz domaćina svečanosti Lions klubova Osijek i Đakovo Antuna Tucaka, Šime Nevidala, Radoslava Galića i Darka Angebrandta, kao i Nade Arbanas, te predsjednika Regije 'Istok' Joze Berečića, članovi Lions klubova Osijek i Đakovo po 23. puta organizirali su uoči Božićnih blagdana ovu vrijednu tradicionalnu akciju. Svečanost je svojim prisustvom uveličao i gradonačelnik grada Osijeka g. Ivica Vrkić.

U pozdravnoj riječi, u Auli Rektorata osječkoga Sveučilišta,  predsjednik LC Osijek Ljubomir Pribić istakao je važnost stožerne akcije ovoga Kluba, naglasivši da je to i najznačajniji projekt u sklopu 25. obljetnice postojanja Lions cluba Osijek, a koja je službeno obilježena na prigodnoj svečanosti krajem travnja 2017. godine. Također je istakao kako je ova aktivnost startala prije 23 godine kao rezultat prepoznavanja potrebe stimuliranja budućih akademskih građana. Naglasio je kako je u tom razdoblju nagrađeno oko 400 studenata, od kojih je najveći dio postigao već izvrsne rezultate na poslovima u svojim strukama kako u Slavoniji, tako i u cijeloj Hrvatskoj, pa i u inozemnim tvrtkama.

Guverner Mladen Kajganić pozdravio je skup u ime Kabineta guvernera i čestitato članovima Lions klubova Osijek i Đakovo na ovoj tradicionalnoj iznimno uspješnoj aktivnosti, po kojima su ovi klubovi ozbiljno prepoznatljivi u cijelom našem Distriktu. Guverner je izrazio želju da tako nastave i u budućnosti, uz niz drugih svojih zapaženih humanitarnih aktivnosti.

U obraćanju skupu prof.dr. Vlado Guberac, rektor Sveučilišta, zahvalio se u ime osječke akademske zajednice članovima Lions cluba Osijek na nadasve uspješnoj suradnji tijekom više od dva desetljeća, konstatiravši pri tome kako je u tom razdoblju usporedno raslo i napredovalo Sveučilište „J.J.Strossmayera“ s jedne strane i osječki i slavonski lajonizam, predvođen Lions clubom Osijek.

 

U ime nagrađenih studenata toplim riječima zahvalila se Lions clubu Osijek Ana Brico, studentica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti. – š.

Galerija: