Lions club Lenuci - predstava MENOPAUZA za pomoć ženama s onkološkom dijagnozom

LC Lenuci u suradnji s RTL music omogućuje da nam se pridruže u humanitarnoj akciji. Kupovinom ulaznica koje su zakupljene za predstavu dana 10. Studenog (nedjelja) u 20. sati sudjelujete u našoj dobrotvornoj akciji kojom pomažemol ženama s onkološkom dijagnozom i olakšavamo kupnju lijekova!

! KAKO JE OVO ZADNJA PREDSTAVA U ZAGREBU - kreće turneja, pozivamo vas na odaziv i podršku koju možete dati kupnjom ulaznica Cijena ulaznice je 160 kn kontakt telefon + 098 236 523 Vaš L.C. Lenuci

 

MJUZIKL 'MENOPAUZA' KONAČNO I U HRVATSKOJ Jedina menopauza koju vole i muškarci! Sanja Doležal, Salome, Arijana Čulina i Karmela Vukov Colić u zabavnom mjuziklu o dramatičnosti menopauze Jeste li znali da svaki dan 6000 žena uđe u menopauzu i da je u svakom trenutku 1,7 milijardi žena u menopauzi diljem svijeta? Upravo o ovome biološkom 'problemu' žena na zabavan način progovara mjuzikl 'Menopauza', koji je nastao na Broadway-u. Mjuzikl je doživio svoju inačicu i u državama izvan SAD-a, i to u Australiji, Brazilu, Kanadi, Mađarskoj, Irskoj, Izraelu, Italiji, Maleziji, Meksiku, Novom Zelandu, Filipinima, Velikoj Britaniji, Sloveniji, Južnoafričkoj Republici i Južnoj Koreji. Mjuzikl je u Americi 2016. godine osvojio nagradu „Entertainers of the Year“, a do sada ga je pogledalo gotovo 15 milijuna ljudi diljem svijeta. Mjuzikl 'Menopauza' postigao je veliki uspjeh na brojnim pozornicama svijeta zato što na vrlo duhovit, iskren i autentičan način oslovljava probleme žena u srednjoj životnoj dobi. No, nisu to samo problemi menopauze, ovdje je za hormonsku tranziciju koju žene u toj dobi prolaze samo dosjetljivo izabrana metafora za brojna životna pitanja s kojima se susreću. Ova predstava govori o starenju, o suočavanju s mnogim strahovima prolaznosti, o odnosu žena i njihovih muškaraca, njihove djece, njihovih sada već ostarjelih roditelja. Ona oslovljava gubitak snage, ali i novu snagu, strah, ali i iskustvo i hrabrost za nove preokrete. Ovdje se govori o nedostatku ljubavi, o životnim prioritetima.

Veselimo se vašem odazivu

SLUŽIMO

 Srcem Lionsa