Leići Hrvatske sudjelovali na druženju sa Leićima Slovenije,Srbije i Makedonije u Novom Sadu

Leići Hrvatske sudjelovali na druženju sa Leićima Slovenije,Srbije i Makedonije u Novom Sadu
 
Leići iz LEO Distrikta 126 - Hrvatska sudjelovali su na regionalnom druženju Balkan Ekspres u Novom Sadu zajedno sa leićina iz Slovenije, Srbije i Makedonije. 
Ovo druženje iskoristili smo za upoznavanje sa ostalim leićima iz regije, razmjenu ideja i iskustva te edukacije. Također smo dali podršku humanitarnom koncertu "Deca deci" LEO kluba Mileva Marić Ajnštajn ti donatorskoj večeri Lions kluba Mileva Marić Ajnštajn.
Educirali smo se o prezentacijskim vještinama, liderstvu, kako održati kvalitetan i zanimljiv sastanak i motivaciji. Hvala edukatorima Phil Nathanu, George Goodieru i Željku Gucunskom na prenesenom znanju i kvalitetnim radionicama. 
Posebne zahvale idu članovima LEO kluba Mileva Marić Ajnštajn što su nas okupili sve na jednom mjestu i omogućili nam sjajan vikend pun zabave, druženja, izvrsne hrane i pića, edukacija i što su nas spojili sa nekim novim, a i starim LEO prijateljima.<
Hvala još jednom i Lions klubu Novigrad i Željku Gucunskom što su nas primili u svoj Lions partybus, nahranili nas i što su se brinuli o nama cijeli put.
 
Galerija: