LC Zadar - Održan još jedan uspješan humanitarni božićni bal

Lions klub Zadar: - Održan još jedan uspješan humanitarni božićni bal

Pet zadarskih obitelji i u njima tri puta toliko, što veće, što manje djece, predstojeće blagdane očekuju s manje strepnje zahvaljujući donacijama primljenim od zadarskih Lionsa.  U petak, 15.12.2017. Lions klub Zadar održao je svoj tradicionalni humanitarni Božićni bal na kojemu su se skupljala sredstva za pomoć onima koji je trebaju. U odličnoj atmosferi koja uvijek prati takve akcije darivanja, prikupljeno je dovoljno sredstava za planiranu donaciju kojom su Lionsi nekim svojim sugrađanima uljepšali predblagdansko vrijeme pokazujući im da ni u najtežim trenucima nisu sami.

Akcija se ovog puta vodila za troje teško oboljele djece kojima ruka dobrote, igračka, paket sa slatkišima, može olakšati mukotrpan put ka ozdravljenju te jednog iznimno nadarenog školarca čiji roditelji financijski ne mogu pratiti njegov daljnji napredak. Uz to, jednoj obitelji u potrebi, uz pomoć Servisa Vladović, nabavljena je termoakumulaciona peć koja će im grijati životni prostor i pokazati ljudsko lice u današnjim, mnogima surovim, uvjetima života.

Zahvaljujući brojnim donatorima i prijateljima koji godinama prate humanitarne akcije Lions kluba Zadar, aktualni predsjednik Kluba Nikša Milić, naglasio je kako je vrlo uspješan bal zaključio još jednu, aktivnostima i rezultatima bogatu godinu. I zadarski su Lionsi, rekao je, kao i svi ostali članovi te najbrojnije humanitarne organizacije u svijetu, u protekloj godini pomogli mnogima, kako socijalno ugroženima i bolesnima, tako i onima koje su pogodile elementarne nepogode.

Uspjehu ovogodišnjeg, 19. po redu humanitarnog božićnog bala Lions kluba Zadar pogodovalo je okruženje hotela Kolovare u kojemu je održan, izvrsna svirka grupe Song Busters band i donacije brojnih tvrtki i pojedinaca koji su omogućili vrlo bogatu lutriju. Najvrjedniju nagradu, sliku na svili zadarske Lionsice Marije Višić Guina dobila je članica kluba Gordana Veršić, a drugu sliku, akril na platnu, dar slikara Dragana Jelavića dobili su supružnici Šarunić koji godinama dolaze na bal zadarskih Lionsa. Treća nagrada - pršut, pripala je članici LC Luce iz Šibenika, Helli Bulat koja je i ove godine doputovala iz Zagreba kako bi se družila s prijateljima iz Zadra. Prodani su, inače, svi lutrijski zgodici pa su i svi ostali sudionici bala otišli kući s brojnim i vrijednim nagradama. Sretni, uz to, što su sudjelovali u još jednoj humanitarnoj akciji i nekim svojim nepoznatim sugrađanima izmamili osmijeh.

Galerija: