LC Vukovar poziva na međunarodni turnir u pikadu za slijepe i slabovidne osobe

LC Vukovar poziva na međunarodni turnir u pikadu za slijepe i slabovidne osobe

 

Dragi Lions prijatelji,

Lions klub Vukovar u povodu Međunarodnog dana Bijelog štapa u subotu 14. listopada 2017. godine s početkom 9:00 sati, organizira  4.  Međunarodni  turnir u pikadu za slijepe osobe.Natjecanje se održava u  Vukovaru Hotel Lav,J.J.Strossmayerau 18.

U natjecateljskom dijelu sudjeluju ekipe slijepih i slabovidnih osoba iz Hrvatske, Srbije, Slovenije te Bosne i Hercegovine. Do sada imamo prijavljene 2 ekipe iz Hrvatske (Vukovar, Vinkovci), 3 iz Srbije (Beograd, Novi Sad) , 1 iz Slovenije (Celje) i 2 ekipe iz Bosne i Hercegovine (Tuzla).

Kao što znamo, od kad je Hellen Keller 19 međunarodnoj Konvenciji pozvala sve Lionse da budu "vitezovi slijepih u borbi protiv tame" pomoć slijepim i slabovidnim glavno je područje djelovanja svih Lionsa Svijeta.

Ovim putem pozivamo sve Lions klubove D-126 - Hrvatska da u svojoj lokalnoj sredini organiziraju četveročlanu natjecateljsku ekipu slijepih ili slabovidnih osoba i da nam se pridružite u Vukovaru. U natjecateljskom dijelu mogu sudjelovati svi članovi Lions klubova, uz uvjet da imaju povez na očima.

Više podataka imate na POZIVU u PDF-u

Prijava i info do 10. listopada 2017. na  lionsclub.vukovar@gmail.com ili 091/5193084

Predsjednica 

Lions klub Vukovar

Kristina Glumac

DodatakVeličina
4. Međunarodni turnir u pikadu - pozivnica.pdf409.31 KB