LC Vinkovci: 20 godina aktivnog djelovanja

Redovni sastanak članova kluba, s posebnom pozornosti na 20 godina aktivnog djelovanja kluba, održan je u restoranu Srijem u Vinkovcima. Usvojen je plan i program rada kluba u narednom razdoblju, s naglaskom na organiziranje prigodne svečanosti povodom dvadesetogodišnjice rada kluba te mogućnosti suradnje s LC Vukovar i realizaciji projekta „Halo pomoć“ u Vinkovcima. Također su najavljene neke nove akcije i aktivnosti kluba.

Predsjednik kluba Željko Andričević u ime svih članova LC Vinkovci posebno se zahvalio DG-126 Hrvatska Mladenu Kajganiću, RC Istok Jozi Berečiću, ZC Željku Đekiću i devetorima članovima LC Vukovar koji su sudjelovali na ovom sastanku kluba.

District Guverner Mladen Kajganić u svom je obraćanju pohvalio dugogodišnji aktivni rad vinkovačkih Lionsa, zahvalio se na ukazanom gostoprimstvu te podijelio prigodne poklone predsjedniku kluba i dugogodišnjem tajniku kluba Hrvoju Baniću. „Za 20 godina članstva i pripadnosti Lions zajednici devet  charter članova kluba bit će posebno nagrađeno na jednoj od slijedećih akcija kluba“, istaknuo je Guverner Kajganić te nadodao kako u svom mandatu želi osnažiti sve klubove povećanjem broja članova, osnivanjem novih Lions i Leo klubova u Districtu te radom na intenzivnijoj međuklupskoj suradnji kako s domaćim tako i s klubovima drugih Distrikta.

Predsjednik Regije Istok, RC Jozo Berečić, nakon pozdravnih riječi osvrnuo se na mogućnost i potrebu povećanja broja članstava u pojedinim klubovima te najavio osnivanje novih klubova. „Takvim pristupom bit ćemo u mogućnosti servisirati znatno veći broj osoba u potrebi te pomoći i međunarodnom Predsjedniku u ostvarenju zajedničkog cilja koji je vezan uz povećanje broja potpomognutih  osoba u svijetu“. Na kraju je izrazio i želju da sljedeće zajedničko druženje bude prilikom obilježavanja 20 godina rada kluba.

 „Preuzimanjem uloge Predsjednika Zone IV naše regije uspostavljena je odlična komunikacija između vinkovačkih i vukovarskih Lionsa. Održani su zajednički sastanci čelništva klubova, dogovorena je međuklupska suradnja te su konkretizirane i zajedničke akcije ova dva kluba na području ekologije i rada s mladima, kao i unapređenje suradnje s lokalnom upravom, organizacijama, ustanovama i udrugama “, riječi su predsjednika zone  ZC Željka Đekića.

U ime članova LC Vukovar i osobno, skup je pozdravila Kristina Glumac, predsjednica vukovarskih Lionsa te najavila intezivniju suradnju između 2 kluba, održavanje zajedničkih akcija i aktivnosti.

Skup je protekao u opuštenoj atmosferi, uz ugodno druženje i riblje specijalitete.

 

Vaš LC Vinkovci

Galerija: