LC Slavonski Brod 4 godine pomagao sestrama Vukićević u školovanju

LC Slavonski Brod 4 godine pomagao sestrama Vukičević u školovanju

Ovih dana smo priveli kraju našu akciju, koja je trajala ukupno 4 godine, predstavom "Kontrakcije" koja je održana 16.11.2017. godine u Slavonskom Brodu.

Radi se o akciji pomoći sestrama Vukićević, mladim i talentiranim djevojkama koje su stjecajem životnih okolnosti ostale bez roditeljske skrbi i sredstava za život.

Ivana Vukićević je tek završena glumica i predstava "Kontrakcije" kojom se predstavila brodskoj publici je njen diplomski rad. Studirala je u Osijeku.

U protekle 4 godine LC Slavonski Brod je redovito pratio mjesečnim potporama ove djevojke i pomogao im u granicama naših mogućnosti.

Predstava "Kontrakcije" koju je Ivana Vukićević izvela u suradnji sa svojim prijateljima iz Osijeka je vrlo dobro primljena od brodske publike.

Ivana je pokazala svoj glumački talent i sigurni smo da ćemo u godinama koje dolaze svi zajedno još puno čuti za ovu mladu glumicu.

Ovu aktivnost su pratila i lokalna sredstva javnog priopćavanja donosimo linkove:

https://www.youtube.com/watch?v=Dj7wopfW_PI

http://www.ebrod.net/slavonski-brod/clanak/stipendistica-mlada-glumica-ivana-vukicevic-iz-oriovca-s-kolegicom-ines-zmazek-lions-klubu-zahvalila-se-predstavom-%22kontrakcije%22-21519.html

http://www.brodportal.hr/clanak/u-gradskoj-knjiznici-odrzana-predstava-kontrakcije-17701

Tajnik LC Slavonski Brod

Željko Marić

Galerija: