LC Rijeka primila 3 nove članice i 1 člana, a Leo Rijeka 6 novih članica

LC Rijeka primila 3 nove članice i 1 člana, a Leo Rijeka 6 novih članica
 
U četvrtak, 21. studenog na svečanoj sjednici Lions kluba Rijeka i Leo kluba Rijeka, u prisustvu guvernera Darka Ćuruvije i predsjedavajućeg regije Frane Mika primljene su četiri nova LIONS člana  te 6 LEO članica.
Svečanost je održana u Hotelu Continental, položene su prisege, a guverner je svakoj dami uručio značku pripadnosti našoj Asocijaciji. Domaćini su bili PID Bojan Šober (predsjednik LC Rijeka) i predsjednica Leo kluba Rijeka Ivana Ivšak, a prisutnih tridesetak članova je sa velikim interesom saslušalo nadahnuti govor guvernera Ćuruvije te dobilo dopunske informacije i saznanja o zbivanjima u našem Distriktu od Predsjedavajućeg regije. Lion Mika je posebno istaknuo važnost međusobne suradnje i pohađanja aktivnost bratskih klubova u regiji u cilju što boljeg i čvršćeg povezivanja članova.
Predsjednica Leo kluba Ivana je izvijestila o dosadašnjem radu svog kluba i zahvalila svim svojim članicama na predanosti Lions organizaciji.
U završnom djelu sjednice, PID Bojan Šober je rekao da će LC Rijeka i dalje jačati i kooptirati nove članove svesrdno pomažući zajednici i  potrebitima nakon čega je guverner Ćuruvija udarcem u zvono proglasio sjednicu zatvorenom.
 
--
 
Galerija: