LC Poreč uručio prve donacije od sredstava prikupljenih na Balu

Lions klub Poreč je danas 18.12.2015 g. uručio prve donacije od  sredstava sa prikupljenih na Humanitarnom balu "I sa malo pomažemo puno" održanog 05.12. u Poreču.

Prve donacije su uručene članovima Udruženja slijepih i slabovidnih podružnica Poreč u iznosu od 100 kn po članu. Naizgled mala suma novaca izuzetno je obradovala prisutne članove udruženje jer kako su rekli "nije toliko bitan iznos,bitna je pažnja koju Lionsi posvećuju slijepima jer na blagdane se ne osjećaju sami i zaboravljeni".Ukupna donacija je 3100 kn

Druga donacija je uručena Centru za socijalnu skrb u Poreču za štićenike centra obitelji pod socijalnoj skrbi sa jednim i više djece. Centar će svakoj obitelji prema visini mjesečnih primanja i broja članova u obitelji dodijeliti iznose od 100 do 400 kn.Ukupna donacija je 5000 kn za 18 obitelji.

Prema riječima djelatnika centra nekim obiteljima je pomoć u bilo kom iznosu nužna , a za blagdane će ih izuzetno obradovati.

Ovoj donaciji su dali svoji doprinos i Istarski Supermarketi sa 1000 kn

Porečki Lionsi ovim i drugim donacijama koji će se uručiti do Božića kao što je  Društvu invalida poreč,Društvu distrofičara Pula,Udrugama invalida i DND u Pazinu,Domu za psihičke bolesnike u Brkaču,Sigurnoj kući u istra,društvu udomitelja Pula,Dnevnom centru za rehabilitaciju Pula-za centar u Poreču,jedriličarskom klubu Poreč,Kući Djeda mraza u Kašteliru te nekolicini pojedinaca kojima je pomoć neophodna obradovat će  preko 120 djece iz najugroženijih obitelji.

Porečki Lionsi i njihovi donatori mogu biti ponosni na svoj doprinos da se iako skromnim sredstvima učinilo puno velikom broju udruga i pojedinaca u ovo predblagdansko razdoblje i može se reći da smo ostvarili slogan bala "I sa malo pomogli smo puno".

Galerija: