LC Poreč poziva na svoj 1.Humanitarni maskenbal

LIONS KLUB POREČ  POZIVA SVE ZAINTERESIRANE NA 1. HUMANITARNI MASKENBAL koji će se održati 22.02.2020 u 19 sati  u DOM -u OBRTNIKA POREČ – RESTORAN L'ARTIGIANO, PARTIZANSKA 5a.

Cijena ulaznice sa večerom je 150 kn u što je uključena donacija.

Obavezno je doći maskiran na temu bilo kojeg lika iz poznatih VELIKIH FILMOVA.

Na maskenbalu će biti izvučeno 10 bogatih lutrija, a nagrada za najbolju masku grupe je pršut i boca vina. Ostale nagrade za najveseliju grupu, za najbolji plesni par se mjere u metrima istarskih kobasica.

Za najbolju žensku i mušku masku, te najljepše maske za par će se dodijeliti posebna priznanja.

Zabavljat će  vas MALVAZIJA BAND.

Rok za prijavu za sudjelovanje je 20.02.2020. g.

Karte će biti u prodaji od 10.02. u rest.Lartigiano

A sve informacije možete dobiti na:

INFO: mail rmacura@talk21.com Tel.+385989779793

Svrha maskenbala je druženje i zabava ali i da sudionici maskenbala daju svoj humanitarni doprinos - donaciju kroz sudjelovanje u kupovini ulaznica,tombole i uplate donaciju prije ili  poslije bala na donacijski račun Lions kluba Poreč : IBAN HR6323800061510001910 (donacija za Maskenbal).

Donacije se prikupljaju za kupovinu CTG uređaja za Dom zdravlja Poreč koji se koristi kod pregleda trudnica i bilježi otkucaje srca ploda nerođenog djeteta. Vrijednost uređaja je 50.000 kn.

Pozivamo sve građane Poreča i šire okolice, a naročito gospodarstvenike grada Poreča da uplatom svoje donacije doprinesu kupovini ovog neophodnog uređaja za ginekološku ambulantu u Poreču, a za što, putem ugovora o donaciji, mogu biti oslobođeni dijela poreza u skladu sa zakonom.

LC Poreč će svakom donatoru uručiti zahvalnicu za njegovo dobro djelo.

Dobro je činiti dobro.

Lijepi pozdrav,

PREDSJEDNICA LC POREČ

Anamarija Musiza-Saitz

 

 

Galerija: