LC Poreč je druženjem u Bermu obilježio završetak uspješne humanitarne 2017 g. i primio novog člana

LC Poreč je druženjem u Bermu obilježio završetak uspješne humanitarne 2017 g. i primio novog člana

Jučer u nedjelju 17.prosinca 2017 LC Poreč je u ugodnom ambijentu konobe Vela vrata u Bermu kod Pazina  uz prisustvovanje nama uvijek dragog gosta Guvernera Mladena Kajganića dobrim ručkom i razmjenom poklona je obilježio još jednu uspješnu Lions godinu.

Godina koja je za nama je prva godina djelovanja od kada nas je napustio naš doajen Lionsima u Poreču i Hrvatskoj PDG Jusuf Šehanović. Iako smo teško preboljeli taj gubitak još jednom smo dokazali da jak klub na kvalitetnim osnovama ne može ništa poljuljati. Nastavili smo tamo gdje je on stao, nastavili njegov put humanosti i dobrote u korist potrebitih. Mnogobrojnim akcijama pomogli smo mnogim udrugama i pojedincima, a u Distriktu predstavljamo jedan od najznačajnijih , stožernih klubova, kako je u svom obraćanju naglasio naš Guverner Mladen Kajganić rekavši da smo mi istinski Anđeli humanosti

U tom smislu smo iskoristili priliku i u svoje redove svečano primili još jednog člana Gorana Stjepanovića koji nam se prvi put pridružio na ovom druženju. Dobro došao Gorane.

Na ručku smo se počastili slasticama koje su nam poslali naši dragi Dubrovčani iz LC Sveti Vlaho u povodu naše 20 obljetnice djelovanja.Hvala im.

Nakon ručka naš Boris je bio odličan vodič po Bermu i tumač povijesti crkvice u Bermu i čuvene slike Ples mrtvaca u samoj crkvici.

Iako već danas smo uredili štand na tržnici i krenuli u novu humanitarnu-donacijsku akciju možemo reći da smo zaključili uspješnu Lions 2017 g.

Galerija: