LC NOVIGRAD ORGANIZIRA KONCERT - ANA RUCNER I MATEJ MEŠTROVIĆ U GLAZBENOJ VEČERI ZA PAMĆENJE

LC NOVIGRAD ORGANIZIRA KONCERT - ANA RUCNER I MATEJ MEŠTROVIĆ U GLAZBENOJ VEČERI ZA PAMĆENJE

KONCERT VIVO ESPRESSIVO ZA ŠKOLOVANJE MLADIH GLAZBENIKA

Kad se snage udruže, tada je uspjeh osiguran!

Tako su Grad Umag, Ustanova Festum i Lions Klub Novigrad za naše sugrađane i turiste priredili koncert za pamćenje.

U nedjelju, 2. kolovoza 2020. godine u 21 sat umaška će Župna crkva ugostiti vrhunsku hrvatsku glazbenicu, violončelisticu Anu Rucner te afirmiranog hrvatskog pijanistu i skladatelja Mateja Meštrovića, uz koje će svirati naša mlada glazbenica Larisa Rojnić.

Ana, Matej i Larisa će zajedno izvesti mnoga poznata djela klasične glazbe, počevši s Meštrovićevom obradom Vivaldijevog "Ljeta", kao i skladbu "Dolcello Mediterana", koju je Matej skladao upravo za Anu.

Ovaj događaj ima posebnu notu, obzirom da je riječ o donatorskom koncertu. Cijena ulaznice je 50,00 kn, a sav prikupljeni iznos bit će doniran za pomoć u školovanju Larisi Rojnić, našoj domaćoj studentici na Sveučilištu Universität für Musik und darstellende Kunst Graz.

U promet će biti pušteno samo 100 ulaznica za koncert a moći će se nabaviti na ulazu u Župnu crkvu Umag sat vremena prije koncerta.

Organizatori su se pobrinuli da se poštuju sve preporučene epidemiološke mjere i da slušatelji mogu nesmetano uživati u ovom predivnom koncertu.

Vidimo se u nedjelju, 2. kolovoza 2020. godine u Župnoj crkvi s početkom u 21 sat.

Našu akciju možete podržati i uplatom donacije na naš IBAN: HR5324020061100417999 kod Erste&steiermarkische bank d.d. Rijeka.

Galerija: