LC Luca i LC Šibenik opremili OŠ Fausta Vrančića u Šibeniku vrijednom opremom

LC Luca  i LC Šibenik opremili OŠ Fausta Vrančića u Šibeniku vrijednom opremom

Članice Lions kluba "Luca"  i članovi Lions kluba "Šibenik " dana 16.veljače 2018.god.  su ravnateljici OŠ Fausta Vrančića, Snježani Čaleti uručili  vrijednu tehničku opremu za potrebe održavanja nastave i školskih programa. Novi će zvučnici, mikrofoni, miksete i projektori, istaknuto je prilikom primopredaje donacije, poslužiti školi za opremanje školske sportske dvorane u kojoj se organiziraju priredbe i svečanosti, učionice glazbenog odgoja te školske knjižnice.

Lions klubovi u Šibeniku su ove godine tako  izabrali  najstariju šibensku školu  , a i ranije su svojim akcijama  pomagali odgojno obrazovne ustanove i njihove potrebite učenike.

‘Luce’ su zajedno sa muškim Lions klubom Šibenik organizirale Martinje, te su na taj način prikupljena  sredstva,a članice su  također posebno organizirale tradicionalnu akciju prodaje kolača, te je prikupljeno nešto manje od 13 tisuća kuna koje su utrošene na kupnju te vrijedne opreme.

Nera  Gojanović ističe i idući projekt ‘Luca’ , prikupljanje sredstava za kupnju ljuljačke za djecu u invalidskim kolicima, koja će biti postavljena na jednom od šibenskih dječjih igrališta