LC LENUCI - Uspješno odrađena humanitarna akcija JAGLAC.

U subotu 10.3.2018. održana je Humanitarna akcija JAGLAC za djecu oboljelu od dijabetesa.

Uz Lions klub Lenuci u organizaciji su sudjelovali Veleučilište Velika Gorica, Nastavni zavod dr. Andrija Štampar, Gradske ljekarne Zagreb te Hrvatski savez dijabetičkih udruga. Akcija se odvijala pod pokroviteljstvim Gradonačelnika Zagreba i Velike Gorice te Ministarstva zdravstva.

U akciju su se priključili i sponzori tvrtke Salvus i Roch. Prikupljena sredstva od donacija namjenjena su za kamp djece oboljele od dijabetesa. Osim prikupljanja donacija našim sugrađanima je u 3 sata akcije izmjereno preko 150 vrijednosti glukoze u krvi, preko 200 mjerenja tlaka i isto toliko je obavljeno kontrola vida te je podjeljeno 1000 jaglaca. Humanitarnu akciju su podržale i poznate osobe iz javnog, društvenog i političkog života RH kao Pročelnik gradskog ureda za zdravstvo dr. Jelač sa zamjenicom, zastupnici u Skupštini grada Zagreba Davor Filipović i Mislav Herman, dr. Zvonimir Šostar, prof. dr. Damir Eljuga sa suprugom Ljerkom, Mani Gotovac, Biserka Petrović, Olja Vori, Nenad Bach. 

Posebno su nas obradovali članovi Lions kluba iz Ohrida i Skoplja, članica LC Luce iz Šibenika Tatjana Jukić, predsjednica LC Zrinjevac Draženka Buntak sa članicama kluba, predsjednica LC Kontesa Nera Snježana Rucner sa članicama kluba, članice LC Grič, članovi LC Zagreb, Kaptol, članovi Leo klubova i mnogi drugi. Posebnu čast nam je odao svojim dolaskom naš guverner Mladen Kajganić kao i PDG i GMT Dražen Melčić. Hvala svima od srca. Akcija još traje i donacije primamo i dalje. Po završetku akcije izvijestit ćemo o prikupljenom iznosu.

We serve!

LC LENUCI

Galerija: