LC Lenuci - Održana donatorska revija za djecu i obiteljima iz udruge Ljubav na djelu

LC Lenuci - Održana donatorska revija za djecu i obiteljima iz udruge Ljubav na djelu

 U organizaciji LC Lenuci u Zagrebu je održana donatorska revija modnog dizajnera Ivice Skoke na kojoj je uloga manekenki  u večernjim haljinama pripala poznatim damama među kojima su bile Olja Vori, Tončica Čeljuska, Ljiljana Vinković, Antonella Malis te članice LC Lenuci i LC Zrinjevac.

Lionsi tradicionalno u rujnu organiziraju humanitarne akcije za one kojima je pomoć najpotrebnija, a ove su godine u fokusu djeca oboljela od malignih bolesti. Ova revija samo je mali podsjetnik svima nama da pomognemo koliko možemo. Ovi mališani nas trebaju.

Donatorska revija čiji je prihod namijenjeni djeci i obiteljima iz udruge Ljubav na djelu održana je u Lateral Roof Top Baru. Dame su pistom šetale u večernjim haljinama dizajnera Ivice Skoke i cipelama Hoegl.

Sve prisutne su pozdravili i zahvalili na učešću i donacijama Renata Gubić predsjednica LC Lenuci i Guverner D-126 Hrvatska Mladen Kajganić.

U humanitarnom događanju uživali su i posebni savjetnik Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović Tomislav Madžar, državna tajnica za mlade i obitelj Margareta Mađerić, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Romana Galić, pjevačica Andrea Šušnjara, rukometaš Igor Vori, voditeljice Lana Pavić i Ivana Šundov-Hojan i drugi. 

 

Galerija: