LC Kontesa Nera organizirao javnu prezentacija o Lionsima i razmjeni mladih u knjižnici i čitaonici „Bogdan Ogrizović“ u Zagrebu

LC Kontesa Nera je organizirao i održao svoje drugo predavanje u okviru ciklusa javnog i interaktivnog druženja „Za let si dušo stvorena“ na teme iz Lionizma.

Nakon uvodnog pozdrava predsjednice LC Kontesa Nera, Snježane Rucner, predavanje je otvorio PDG Dražen Melčić na temu Lions Clubs International.

Slijedeća govornica je bila Brabara Milčić, dugogodišnja predsjednica povjerenstva Distrikta za razmjenu mladih, koju je LCI za veliko zalaganje i uspjeh na toj dužnosti stavio u deset najboljih na svijetu, i koja je prisutnima pričala o tom velikom LCI projektu.

Nakon Barbare, priliku ispričati svoje zanimljive priče su dobili mladi koji su na razmjeni boravili kao gosti Lionsa u dalekim zemljama ali i roditelji koji su ugošćavali mlade iz drugih zemalja u Hrvatskoj.

Predsjednica LC Kontesa Nera Snježana Rucner predstavila je časopis „Zagreb Moj Grad“ koji je u ovom broju posvetio dvije stranice Lionsima.

PDG Dražen Melčić je završio predavanje prezentacijom o povijesti i radu Lionsa Dsitritka 126 Hrvatska.

Galerija: