LC Kontesa Nera - Božićna priredba „Pričaj mi“

LC Kontesa Nera - Božićna priredba „Pričaj mi“

HUMANITARNA BOŽIĆNA PRIREDBA Ženskog Lions Kluba Kontesa Nera za CENTAR ZA STRUČNU PSIHOLOŠKU POMOĆ DJECI I RODITELJIMA "PRIČAJ MI" ove je godine održana u Maloj dvorani  KD Vatroslava Lisinskog.

Priredba je počela  u 19,00 sati u predvorju Male dvorane KDVL. Nakon pozdravnog govora, predstavili su se članovi Centra za stručnu i psihološku pomoć djeci i roditeljima "PRIČAJ MI".

Uslijedilo je predstavljanje BAJKOVNICE - "Vile s flautama" autorice Ivane Bjelica. Predstavljanje Bajkovnice popratio je Zagrebački Ansambl Flauta, nizom zanimljivih kompozicija. Svaka od flauta priča svoju priču i tako dočarava slušateljima događanja u oblacima.

Uvodnim dijelom obuhvaćeno je i otvaranje izložbe fotografija Tomislava Veića "Glazba - to su oni". Na svim slikama iz predvorja Male dvorane vidljive su fotografije otvorene izložbe.

Kroz ovu posebnu večer publiku je vodila Mila Elegović, karizmatična glumica i pjevačica.

U maloj dvorani KDVL u 20,00 sati počeo je koncert Mariachi Los Caballeros nizom popularnih kompozicija i arija kao: Amor Amor; La Bomba Rickyja Martina, Carnaval Celie Cruz i Granada.

Mezzosopranistica Dubravka Šeparović Mušović pjevala je veoma popularne arije iz opere Carmen, C.Saint-Saens: Mon coeur s'ouvre a ta voix te ariju Dalile iz opere Samson i Dalila. Zatim je nastupio hrvatski tenor iznimnog glasa Domagoj Dorotić pjevajući arije: O sole mio, Torna a Surriento i zajedno s Los Caballeros Granadu. Poslije koncerta izvođači, koji su svoj doprinos dali bez naknade, toliko su oduševili publiku da su morali i preko četiri puta ponovno izaći pred publiku zbog gromoglasnog pljeska.

U predvorju Male dvorane KDVL sastav Ricardo & friends, zabavili su publiku tako  da su svi  zaplesali bez obzira na godine. Ovaj Božićni domjenak preporodio je tradiciju Ženskog Lions Kluba Kontesa Nera, pa nije ni čudo što su svi spomenuli da su svojih sto kuna višestruko uložili. Oduševljenju nije bilo kraja, a i očekuju se financijski rezultati koji će sve zadovoljiti.

U Zagrebu 19.12.2015.

Galerija: