LC Đakovo obilježio 20 godina humanitarnog djelovanja

U subotu 21.12.2013 g. u Đakovu je održana svečana sjednica u povodu 20.obljetnice djelovanja LC Đakovo. Uz prisustvovanje Guvernerice D-126 Nade Arbanas,PDG Antuna Tucaka i Darka Angebrandta,RC Dalie Bošnjak, ZC Ive Angebrandt na sjednici su bili prisutni mnogobrojni gosti iz drugih Lions klubova,a posebni značaj je dalo prisustvovanja aktualnog Guvernera Lionsa Mađarske te dragih prijatelja PDG Mađarske dr. Zoltana Farkaša i Ive Pavića.

Prije svečane sjednice delegaciju Lionsa primio je i Gradonačelnik Đakova Zoran Vinković i tom prilikom zahvali LC Đakovo na 20 god. predanog humanitarnog rada,a njemu je za podršku lokalne zajednice Lionsima Đakova Guvernerica Nada Arbanas uručila svoju zastavicu i značku LCI.

Na svečanoj sjednicu aktualni predsjednik LC Đakovo Jakov Pavić i PDG Darko Angebrandt su održali prezentacije o aktivnostima LC Đakovo kroz prošlih 20 god. pri tome su naglasili da su ponosni da je LC Đakovo u svih 20 god. sudjelovao u svim distriktualnim aktivnostima D – 126 (regata,Grand prix ,poster mira) ,a da nosilac Natječaja za fotografiju koju uspješno provodi na nivou distrikta i danas.

Pored toga LC Đakovo je nezaobilazni sudionik velikog broja ne samo humanitarnih aktivnosti u svojoj lokalnoj sredini na cijeloj Đakovštini za što je zaslužio i Povelju Grada Đakova koja mu je dodijeljena prošle godine.

U svom obraćanju na svečanoj sjednici guvernerica Nada Arbanas je naglasila da je LC Đakovo jedan od vodećih klubova u D – 126 Hrvatska bez kojega naš distrikt ne bi bio isti. Pored niza humanitarnih akcija u lokalnoj sredini LC Đakovo dao je i  daje svoj doprinos i kroz sudjelovanje u sjednicama i akcijama distrikta te kroz vodeće ljude u distriktu, a najviše je doprinio u Lions godini svoga člana sada PDG Darka Angebrandta. Na svemu tome guvernerica im je čestitala i zahvalila.

Na svečanoj sjednici učešće su uzeli predstavnici mnogobrojnih klubova koji su uručili poklone LC Đakovo i zahvalili na dosadašnjoj suradnji,posebni pozdravi su upućeni od kluba osnivača LC Osijek i kuma kluba PDG Antuna Tucaka.

Na kraju svečanosti održan je kratki kulturno umjetnički program.

Nakon svečane sjednice nastavljeno je druženje na svečanoj večeri uz sastav Evergrini čija većina sastava je iz LC Đakovo , a i ova večer je bila humanitarnog karaktera uz lutriju i aukciju slika.

Jedna velika i lijepa svečanost sa puno uspomena i emocija i ponovilo se 2033 g.

Galerija: