LC Đakovo - Lions tenis cup Đakovo 2017.

Dragi Lions prijatelji ,

Sa zadovoljstvom vam priopćavamo da smo u subotu 23.9.2017. uspješno odradili našu tradicionalnu akciju LIONS TENIS CUP ĐAKOVO 2017. kojom već  14.godinu za redom pomažemo razvoj mladih tenisača teniskog kluba Đakovo.

Na prekrasnim terenima TK Đakovo , uz prekrasno vrijeme ,  se okupilo raznoliko društvo prijatelja sa zajedničkim ciljem  -  SLUŽENJE i DRUŽENJE !

Posebno bih htio zahvaliti našim dragim prijateljima iz LC Pečuh ( HU) i našim dragim prijateljima iz LC Sisak , koji već godinama konstantno dolaze na ovu našu akciju i podržavaju je.

Akciju je ukupno podržalo 50 prijatelja , od kojih je njih 40 igralo tenis.

Sportski duh i velika borbenost svih natjecatelja je frcala na sve strane !

Pobjednici turnira su naši prijatelji Vjeko Bunjevac i Vedran Grgas , koji su nakon dramatične borbe u finalu pobijedili drugoplasirani par Kruno Zeko i Ivica Mikulić.

Posebno bih htio istaknuti da smo za ručak imali ( i pojeli ) grah koji je pripremio naš PDG Darko Angrnbrandt , za kojeg osobno mislim da bi trebao razmisliti o promjeni profesije J, jer je grah bio više nego fantastičan !

Druženje smo završili uz podjelu priznanja najuspješnijima na turniru i uz neizostavnu večeru koju su nam začinili slavonski tamburaši !!!

Od prikupljenih kotizacija nakon podmirenih troškova , Teniskom klubu Đakovo , za razvoj mladih tenisača , donirat ćemo 2.000 kn.

Najbitnije je da je protekao još jedan lionizmom i humanošću ispunjen dan i da su svi gosti sretno stigli svojim kućama.

Lions klub Đakovo zahvaljuje svima koji su podržali ovu akciju , uz poziv da se vidimo nagodinu na slijedećem 15. Lions tenis cup-u !!!

 

Predsjednik LC Đakovo

Edmond Daka

Galerija: