LC ĐAKOVO: LIONS TENIS CUP 2019.

21.09.2019. u organizaciji LC Đakovo, 15. godinu zaredom, održan je Lions Tenis Cup.

Na terenima TK Đakovo, uz prekrasno vrijeme, okupilo se 60 osoba, od kojih je 32. sudjelovalo u turniru. Tenis se igrao u parovima, slučajnim odabirom jednog lošijeg i jednog boljeg igrača u paru. Pobjednici ovogodišnjeg turnira su Igor Nikšić iz LC Sisak te Damir Grgas član LC Đakovo. Čestitamo pobjednicima, a veliko hvala svim sudionicima što su podržali našu tradicionalnu akciju.

Posebno se zahvaljujemo našim prijateljima iz LC Pecs (HU), LC Sisak i LC Buge Đakovo što su i ove godine došli na našu akciju i podržali je, te našem guverneru Darku Ćuruviji koji nažalost bio spriječen drugim obavezama te nije mogao prisustvovati, ali je podržao akciju plaćanjem kotizacije.

PDG Darko Angebrandt pobrinuo se da sudionici za ručak imaju ukusan grah, a po završetku turnira podijeljena su priznanja najuspješnijima kao i zahvalnica prisutnim lions klubovima, te je slijedilo druženje uz večeru i glazbu.

Ova akcija je humanitarnog karaktera te će prihod biti doniram TK Đakovo za razvoj mladih perspektivnih igrača.

Zahvalili bi se i Tenis klubu Đakovu na suorganizaciji ovog turnira te Gradu Đakovu koji je ove godine financijski potpomogao ovu humanitarnu akciju.

Sada već možemo najaviti za nagodinu 16. Lions Tenis Cup, te vas pozvati da se odazovete na našu akciju gdje će biti zajamčeno puno dobrog tenisa te divnog druženje.

 

Predsjednik LC Đakovo

Vedran Grgas   

 

Galerija: