LC Brođanka 20 godina u služenju potrebitih

LC Brođanka 20 godina u služenju potrebitih

Dana 23.studenog u Galeriji Ružić u Tvrđavi Brod u Slavonskom Brodu je održana proslava 20 godina humanitarnog djelovanja LC Brođanka pod nazivom „20 godina sa Vama“.

Uz prisustvovanje najviših dužnosnika D-126 Dg Darka Ćuruvije,2.viceguvernera Joze Berečića,PDG Mladena Kajganića,Predsjednice Regije Vesnice Mlinarević, tajnika kabineta Guvernera Zlatka Janković – Miloša kao i mnogobrojnih predsjednika i tajnika klubova na Regiji Istok kao i prijatelja Lionsa na svečanosti uz prigodan program koje je priredilo Pjevačko društvo Davor,mladi klavijaturisti Mislav Dokuzović i Ivan Perković

je promovirana i monografija „20 godina sa Vama“ u kojoj su zabilježene mnogobrojne humanitarne akcije od osnutka kluba do danas.

Na svečanosti su i uručena priznanja najzaslužnijima , a i Guverner D-126 je uručio priznanja osnivačima kluba i priznanje međunarodnog predsjednika Jasni Đanić.

U povodu proslave delegaciju Distrikta i Lions kluba Brođanka primio je  dogradonačelnik Slavonskog Broda dogradonačelnik g. Hrvoje Andrić, koji je istaknuo jako dobru suradnju Lionsa i gradskih vlasti.

Galerija: