LC Beli Manastir sudjelovao na velikoj Fišijadi

LC Beli Manastir sudjelovao na velikoj Fišijadi
 
Dana 29.9.2017.g. članovi Lions klub Beli Manastir s prijateljima i članovima obitelji, učestvovali su na velikoj Fišijadi u Belom Manastiru, u sklopu akcije Turističke zajednice Beli Manastir „Jesen u Baranji 2017”. Kuhalo se u 150 kotlića.
 
Osim prijatelja i članova obitelji,  dragi gost našega kluba bio je guverner Districta 126 HR Mladen Kajganić u pratnji supruge Vesne. U kuhanju fiš paprikaša ispred LC Beli Manastir, okušao se predsjednik Lions kluba Beli Manstir -  Davor Krušelj. (U povjerenju  -  fiš je bio izvrstan, a kušali smo i dobru baranjsku graševinu našeg lava Dubravka Krušarovskog.)
 
Pridruživši se ovoj akciji, LC Beli Manastir je u ugodnom druženju propagirao lionizam. Za vrijeme kuhanja, fiš paprikaša - mjesto kuhanja LC Beli Manastir, obišli su mnogi građani našega grada, prijatelji, gradski dužnosnici na čelu s gradonačelnikom Tomislavom Robom, županom Osječko - baranjske županije Ivanom Anušićem i mnogi drugi. Vrijeme je brzo prošlo a druženej se odužilo do kasno unoć. 
 
                    
                  Tajnik LC Beli Manastir Dubravko Krušarovski,
 
Galerija: